Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyuzil ma a odkopol

Príspevok v téme: Vyuzil ma a odkopol
NAIVKA

Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka

AdamKrt

sway:

intenzivne prezivat pekne, prosim.

Ale intenzivne prezivat zle ? Akoze valat sa v bahne a este si chrochtat blahom ? Masochizmus ? :)

Skor neni lepsie napr. z toho zleho zobrat si ponaucenie a naucit sa preniest cez to, aby to cloveka posilnilo ?

Tak ako to popisujes, si moze clovek pod tym predstavit /bez urazky/ napr. taka hystericka, alebo nevyrovnana osoba, moze zacat kricat, mlatit okolo seba a kazit radost do zivota kazdemu a vysavat z neho energiu neustalym negativizmom, atd. Cize takto si uzijes aj to negativne, alebo si to myslela inac ?

Ci nieco v style, ze je dobre, OK. Je zle - stava sa a brat to s nadhladom, ze to patri k zivotu ? Ale to neznamena, ze si clovek uziva taku situaciu. Uzivanim zleho to je napr. skodoradost...

pauli 73

adam, ženy stredného veku sú okolo 50tky, a 50tnička má už mať akože jeseň života? tak ale to hádam nie :)))niektoré len v 50 začnú kvitnúť ako na jar a uživat si život lebo majú starost už len o seba :)))

sway

Ale nie,to sa tazsie vysvetluje...Akurat je pre mna otazne,ci mas pravdu v tom,ze si treba urcit hodnoty a podla toho sa riadit,alebo je pre zivot hodnotnejsie,to co mam v povahe ja.Tj. brat veci tak ako pridu,nerozlisovat ich na dobre a zle,ale snazit sa ich co naintenzivnejsie prezit.

elle

O.k. neviem ci si sam robil tuto vierohodnu statistiku, ale pokial ja viem, hovori sa o zenach az po 35 ze tazsie otehotneju, plus o rizikach. A co toto ma vlastne spolocne so strednym vekom? Menopauzalne obdobie, ci ako si to myslel? Ale nehaj tak radsej :D

AdamKrt

sway:

mozno si to nie celkom dobre vysvetlila, pretoze "uzit si negativne emocie" to moze znamenat napr. zleho cloveka, ktory sa tesi z nestastia druheho. A to sa asi ludom pacit moc nebude :) Ale mozno si to asi myslela inac.... ? :)

AdamKrt

Tak len tak na okraj:

zena po 30tke uz mava casto problem s otehotnenim, takze ratam mozme ten vek ratat napr. podla plodnosti ako rocne obdobia. Jar, leto, jesen, zima. Cize 50 rocnu zenu by som ratal tak na jesen. Mozno este take jesenne babie leto ?
-----------
Nechcem nikoho urazit.

sway

Aha dakujem za vycerpavajucu odpoved,ja som sa skor pytala na zivot,nie konkretne na vztahy..Inak este ti nieco prezradim,napriek tomu aka som,som so sebou realativne spokojna,respektive viem si "uzit" aj negativne emocie a skusenosti..aj prave preto ma zivot bavi a paci sa mi ked je pestry,bohuzial tato moja vlastnost vie ublizit ludom v mojom okoli a to ma jedine mrzi..Ale tak,to je asi povaha,to sa asi vyriesit neda.

AdamKrt

No, na to musi clovek sam dojst, lebo vacsinou taky clovek druhemu neveri, pokial mu to nezapali samemu.

Staci si uvedomit, ze co dostane v novom vztahu ? Zacinat od zaciatku ? Ze ten druhy partner je tiez clovek a ma chyby ? Mozno rovnake, mozno ine, mozno horsie, mozno lepsie ? A tiez ma nejake tie pohlavne organy a nejaky temperament. Mozno rovnaky, mozno vacsi, mensi atd.

Ale ked clovek chce, vela toho moze zmenit. Co bude inde robit - bude inak zasuvat penis ? Inak sa milovat ? Nie, rovnako. A ak inak zo zaciatku, to neznamena, ze sa tak neda neskor tomu aj naucit a skusat, skusat, skusat.

Najdolezitejsia je povaha cloveka, aky je. Pretoze ked bude jednemu na druhom zalezat, urobi pre neho cokolvek a ten druhy si to musi uvedomit a ocenit to, opatovat nejak.

Dnes je lahke popularne to vzdat. Ale preco ? Ze je tazsie popracovat na vztahu a vytvorit si ho taky, ako clovek chce /ak je vola na oboch stranach/? Alebo hladat stale nieco "prave" a nenachadzat to ?

Je to ako s pracou - tiez mozete ostat vo firme a pracovat, prepracovavat sa niekde, alebo skusat nove a nove zamestnania. Ale ak vam praca sedi, naco ju menit ? Ved v inej to moze byt nieco lepsie, ale nieco horsie. Vzdy si treba zvazit, ci tie negativa su ozaj take velke, ze to za to nestoji. Len najcastejsie to byvaju iba malichernosti, nedorozumenia.

Ako sa hovori napr. v roznych casopisoch, ze muzi by mali viac komunikovat, tak som to urobil. Priatelka bola ta, co komunikovat o problemoch chcela menej. No a po urcitej dobe, vsetko, ale uplne vsetko sme si rozobrali, vysvetlili a sme stastni ako blchy :) Len sme museli dojst do stadia, ze OBOM nam na tom zalezalo. A ono to fungovalo. Samozrejme, ked bude zalezat na tom iba jednemu, tak clovek druheho nedonuti...

Ale prave to je ako s tym chlebikom - treba si najst niekoho ani mdleho, ani pikantneho. Takeho akurat, ale chlebik kazdodenny. A korenit sa to da predsa uz vseliako :) A tym nemyslim nejaku neveru.... :)