Vyuzil ma a odkopol

Príspevok v téme: Vyuzil ma a odkopol
NAIVKA

Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka

slobodna

Sway nepodceňuj ľudí. Tvoje príspevky mi prídu dosť priehľadné a alibistické. Akože ukážem na všetkých prstom, že sú zlí a ja ostanem v tom najlepšom svetle. Napriek tomu, že ti už raz takáto hra vyšla, neznamená to, že ti vynde znovu. Nemám rada ľudí, ja ich volám hyeny, ktorí vezmú najslabší článok, využijú, zneužijú, použijú ho na to, aby sa dostali k svojmu cieľu.
Podobné priťahuje podobné. Ak niekto napíše absurdnú tému, iné ako absurdné ohlasy nemôže očakávať. Keď poľutuješ ľudí za chybu či blbosť, ktorú v živote spravili, súhlasíš s ich správaním a myslením, utvrdzuješ ich v správnosti ich konania a myslenia, čo v tomto prípade rozhodne nie je správne. Na niečom takomto sa dá iba zasmiať cez slzy a nechápať. Keby sa autorka tejto témy aspoň uvedomovala a dala výstižnejší názov ako- Využil ma a odkopol??!!?? Každý z nás urobí v živote nejakú blbosť na ktorú nie je dvakrát hrdý, ale mlčí o nej, snaží sa na ňu čím skôr zabudnúť a poučiť sa z nej. Je ešte väčšia blbosť očakávať, že ma za moju blbosť niekto pochváli a poľutuje.
Inak celkom súhlasím s Adamom Krtom. Naivku neodsudzujem, nie som taká blbá aby som sa jej snažila ukázať kde urobila chybu, myslím, že by ju aj tak nevidela a hlavne, všetci títo ľudia, čo sa jej akože vysmievali, jej chceli pomôcť, aby si uvedomila akú blbosť urobila a hlavne preboha, aby sa spamätala a nebola taká naivná, veď na budúce by mohla dopadnúť oveľa horšie!!! Niekedy citlivý prístup nie je až tak účinný ako poriadny preplesk aby sa človek spamätal. Ok, stáva sa, pobavím sa raz, nemám tendenciu sa na tom zabávať opakovane, to je už podľa mňa znevažovanie človeka, ale znevažovanie človeka je podľa mňa aj to, čo si tu predviedla ty sway, síce inteligentne, ale poukazuješ do detailov na jej blbosť. Niekto to napíše priamo ako väčšina ľudí tu, niekto to zabalí do takého pekného papiera ako ty sway, v ktorom zároveň vyznieva on sám veľmi pekne, zasiahne svoj "cieľ", pretože mu zahrá na city a do tretice sa ešte vysmieva a poukazuje na blbosť danej osoby. Nech sa na mňa naozaj nikto nehnevá, ale 31 ročná žena by už mala mať aspoň trošku rozumu. Takéto správanie sa dá chápať u násťročných. Možno keby tam nebol uvedený ten vek, celá téma by bola oveľa menej tragická a nevyznievala tak absurdne.

darika

Naivka
Tak dievca,ak mas ty len o 5 rokov menej odo mna,tak ja po tom tvojom clanku sa citim na 60.Prepac,ale som si to precitala asi 10x.Ze "laska na inzerat",
"sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ", "s cudzincom na hoteli",nemohol ti dat nic do pohara,lebo ty si "okrem toho" pila z flase...to ma byt jedna z dalsich srand na tomto fore?To je co?Alebo ma nejakych 17,alebo si tu niekto urobil z vas vsetkych srandu.

NAIVKA

nie, urcite nedal. okrem toho som pila z flase. ale viem, ze sa take veci stavaju, mali sme aj taku pacientku znasilnenu barmanom este ked som robila v nemocnici

AdamKrt

NAIVKA:

a to si ozaj taka naivna, ze ked Ti aj Tvoj znamy, ci kamarat barman donesie pohar s napojom, ze behom par sekund, ked sa otocis, neni mozne Ti tam hodit nieco do pitia ? Pripadne ak si odskocis na zachod ?

Tu prezyvku si si veru vhodne zvolila... :)

Inak ono sa vselico da dat aj napr. do prazdneho pohara, ci nalepit na stenu, okraj pohara a ako pijes, ide to do Teba a pritom original flasa neni kontaminovana, ale pohar.

Nie, zeby som nieco take skusal, ale toto su zname a stare informacie.

vilooooooooo

Naivka,,,,,, velky tučny ryšavy???? a pritom si pisala že to bol nejaky arab či mulat,,,,,,bud klameš alebo maš alzhaimera

NAIVKA

adam, urcite mi nic nedal do pitia, lebo sme boli len v baroch, kam som ho ja zaviedla a tam poznam barmanov. a boli sme spolu cely vikend, tak to by nemal sancu tolkokrat nieco dat. iba sa mi pacil, mal velky sexappeal, teda aspon pre mna, kamarati co ho videli, povedali, ze nic moc- velky tucny rysavy