Vyuzil ma a odkopol

Príspevok v téme: Vyuzil ma a odkopol
NAIVKA

Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka

sway

pauli 73 keby odisla a mala "hrdost",dalo by sa to zase vyhodnostit,ze sa sprava ako urazene male decko..A to,ze sa tebe a podobnym zdaju jej prispevky blbe,je cisto vas problem.Ak rada vyvalujes oci vrat sa k telenovelam.NAIVKA sa chcela porozpravat - bude to skor o tom,ze sa nemala komu zdoverit a aha coho sa dockala?Podla mna sa nicim inym ako svojou naivitou neprevinila a nezasluzi si osocovanie a tolke navazanie sa do jej osoby..

pauli 73

sway, ja konkrétne o tvoju priazen nestojím...
a nie som za to aby sa tu urážalo ale ak sa niekto vedome dá urážať a ešte to tu patrične graduje patrí do tej vzorky slovenského národa, ktorou opovrhuješ.

sway

Zacinam nenavidiet a opovrhovat ludmi,cim dalej tym viac.Ak je na tomto fore reprezentativna vzorka obyvatelstva SR,je to naozaj bieda.(NAIVKA nemyslim teba)

AdamKrt

Mozno hlada len dalsieho cudzinca s ktorym by si nerozumela, oplodni ju a bude valit oci jak tela na nove vrata. No a ak nezduchne, tak devizovy cudzinec sa bude hodit /alebo aj eurovy/ na platenie alimentov.

Pre niekoho mozno lahsia cesta na umele oplodnenie - ak chce dieta ?

pauli 73

ja by som poradila každému komu vyvaluje očné jamky a vstávaju vlasy na hlave ked čitá príspevky od Naivky aby jej tému už ignoroval. Slečne evidentne robí dobre, že je stredobodom pozornosti kedže všade inde ho nemá:). Neexistuje aby normálna žena kde sa do nej navážajú sa s takou radosťou vracala-okrem toho,že je naivná nemá ani svoju hrdosť. A s takou osobou sa konštruktívny dialog viest nedá. NAIVKA-Ján Pavol II deti nemal lebo bol pápež,katolík,služobník boží...toto patrí k všeobecnému rozhľadu...

severanka123

NAIVKA,
ver tomu, že sa aj horšie veci stávajú.... všetko prebolí, treba to prijať a hlavne sa poučiť.....
Jedna naivka toto leto dopadla horšie ako ty. V Grécku sa dala do reči v bare s cudzincami, tí jej nasypali do drinku nejaký oblbovák, baba sa zobudila v nejakej maštali, nič si nepamätala, len podľa bolestivej vagíny a natrhnutého zadku si domyslela, čo sa stalo....... ďalej nebudem pokračovať..... tiekli mi slzy, keď som si to celé uvedomila ako málo stačí na prúser... a baba mala tiež 31 a krásna blondínka to bola veru......

sway

NAIVKA vidim,ze ti tu vcera nedali pokoj.Preco si o tom napisala na forum?Nemas nejake kamosky?Vybehli by ste na nejaky dobry kokteil a na konci vecera ste sa na celej prihode mohli este zasmiat.Vies tu sa vzdy vsetci hraju na spravnakov a moralistov a bohvie,co robia doma..Ak ta to potesi,dam ti jeden kompliment a to taky,ze ja osobne mam ovela radsej milych,uprimnych aj ked mozno naivnych ludi ako hnusnych neprajnikov,ktori vedia iba osocovat.Prekvapilo ma,ze sa tu nikto nepohorsoval na tom chlapovi,ved on musel vidiet,ze si od toho asi slubujes viac ako jednu noc a napriek tomu ta zneuzil.Ja takychto chlapov nemusim,bud je sex o dohode,alebo ta mal zastavit - tak by sa v mojich ociach zachoval spravny chlap.Akurat vidis,ze dnesny svet je zly,tak davaj na seba vacsi pozor.

AdamKrt

Mne sa nechce verit, ze by zena mohla byt takto naivna v takom veku. Ved to by neurobila hadam ani 16 rocna pubertacka.

Niekto si tu asi robi svandu a dobre sa na tom bavi.

Ibaze by dana osoba bola mentalne postihnuta, alebo berie nejake oblbovacie prasky.

janka24

ty asi tiež...
Myslím ,že si schyzofrenička,alebo čo. Hadaš sa s Janekom, že kondomy krestania nepoužívaju a pritom neviem či vieš o tom, že krestania maju až sex po manželstve.čiže dva dni v hoteli bez kondomu asi nebola láska v Las Vegas...
už ta aj znasilnili,aj maš vlasy,že by si mala chodit po kanaloch a vraj ta odsudzuju ludia, ktorí su zakomplexovani, a pritom, ty tu riešiš temy a vždy napíšeš že ta postretlo niečo pesimisticke...Najlepšiu radu ti dam ak pojdeš za psychologičkou-tam sa aj pekne vyrozprávaš zo všetkých svojich starosti-pekne veci ta asi nepostretli,ak ano radšej "hučiš" o tých zlých..a aj tam dostaneš dobre mienene rady. Táto tema je tu už totálne zbytočna. Ako sama si reagovala na mienku o tom, že to nie je pokec, tak to z toho nerobme pokec.