Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
excell: no, to asi preto, ze ak je mozno uz v tom case po prechode, mozes to robit naplno bez antikoncepcie. Ine vsak je, ak to vnimas z pohladu napr. pocatia dietata.
hm, vždy ma priťahovali ženy okolo päťdesiatky, tá zrelosť je neskutočne vzrušujúca, jeseň? na smiech
Adam :))) trošíčku menej ale v podstate máš pravdu:))) Pán Boh mi doprial aj na rozume aj na kráse - subjektívny názor dla objektívnych :)))ďakujem.
pauli 73:
no ak si 1973, tak to bol cekom dobry rocnik :) Zrele ako vinko :) Nie vsak, ze by som bol na alkohol, alebo niekomu sa snazil kurizovat :-D
sway:
proti gustu, ziaden disputat.... :)
Adam,no mna sa ten vek naštasie ešte netýka a tak sa nič nestalo :)
NAIVKA, ja neverím, že si ty pôvodná zakladatelka témy:))) lebo teraz som sa schuti zasmiala nad tvojim príspevkom a inak doteraz mi z tvojich predchádzajúcich bolo do plaču...ved ty si celkom zábavné žieňa-úprimne.
AdamKrt ano,urcitym sposobom je to masochizmus,ja to volam nepopieranie zivota takeho aky je..Ale ide hlavne o to urcenie si hodnot a ich striknte dodrziavanie-to co prezentujes ty a ja povazujem za nespravne,aj ked ohladuplne.Podla mna sa da kazdy den nieco nove naucit a podla toho sa vyvijat.To akym smerom,to je na nasom osobnom rozhodnuti..
NAIVKA:
tak napis kludne nejake. Bolo to celkom zaujimave citanie.
-----------
NAIVKA: vazne Ti ten cudzinec nedal nieco do pitia ?
doubledog, ja mam vela problemov, aj pribehov, ale stale ma tu niekto okrikuje, ze uz mam prestat
pauli 73:
prepac, ak som urazil 50tnicky. Ved jesen je pekna, ale myslim si ozaj, ze je to jesen, ked listie zltne, uschne, zacina opadavat. A tak isto zena v tomto veku napr. prestava byt plodna.
Beriem to z muzskeho pohladu chlapa, co si chce zalozit rodinu. Nie podla absolutneho veku zeny :) Damy prepacia, nechcel som urazit.