Velmi velke brucho

Príspevok v téme: Velmi velke brucho
zuufala

zdravim.prosim vas poradte mi co mam robit!mam 17 r a 60 kg...to je ete v pohode no lenze ruky, nohy mam stihle a brucho ostrasne, nechutne velke!!to som zdedila asi po otcovi..ja uz s tym zijem 17 rokov!!doteraz som vsetko vyskusala:dietu,brusaky vsetko mozne ale nic nepomohlo.nemozem chodit na kupalisko, nemozem si davat nic obtiahnute,nic podla mojho vkusu, len take v com nevyzeram ako tehotna...proste mam zniceny zivot!ako zavidim ostatnym, kt maju aspon normalnejsie brucho ako ja!...ach!:(co mam robit?

zemlicka32

myslim, ze kolobezka, ako ti tu bolo poradene, ti velmi k zhodeniu brucha nepomoze :) netreba asi pocuvat kazdu radu.

malekana

No, z brucha sa chudne najhorsie, mozes cvicit ako chces aj vyskusat rozne diety od vymyslu sveta, ale bez stravy z brucha nezhodis, to je proste nerealne. Bez upravy jedalnicka to nedas.

Steve13

Dobrý den, chci se zeptat, vyzkoušela jste například Keto dietu? fitnessmix.cz . Já jí třeba vyzkoušel, a musím říct že jsem začal hubnout během pár týdnů.

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.