zdravim.prosim vas poradte mi co mam robit!mam 17 r a 60 kg...to je ete v pohode no lenze ruky, nohy mam stihle a brucho ostrasne, nechutne velke!!to som zdedila asi po otcovi..ja uz s tym zijem 17 rokov!!doteraz som vsetko vyskusala:dietu,brusaky vsetko mozne ale nic nepomohlo.nemozem chodit na kupalisko, nemozem si davat nic obtiahnute,nic podla mojho vkusu, len take v com nevyzeram ako tehotna...proste mam zniceny zivot!ako zavidim ostatnym, kt maju aspon normalnejsie brucho ako ja!...ach!:(co mam robit?
Velmi velke brucho
športuješ nejako? Jadziš aspon na bicykli, alebo kolobežke?
Hentake tabletky na chudnutie, no co ja viem, asi by som do toho nesla, ktovie co to fakt robi. Treba si to v sebe vsetko upratat co chcem dosiahnut a ist za tym.
nemas zniceny zivot, ide o to upravit stravu a treba pohyb a cvicit.
tak este si mlada, takze radsej ziadne lieky si nedavaj, uprava jedalnicka a pravidelny pohyb a to pojde :)
Hlavne žiadne tabletky, začni sa pravidelne hýbať a upraví sa ti bruško. Teraz je celkom in kolobežka, tak skús kuk na cyklospeciality.sk. Má super výber.
Ahojte,máte niekto skúsenosti s tabletkami acaiberry900.lv ?
kedy je najlepsie cvicit cviky na brucho? mam ho tiez velke
treba aj nadalej cvicit a hlavne cviky na brucho. musis dlhodobo, nie len mesiac ci dva
V prvom rade si to musíš v hlave trochu utriediť. Musíš sa začať mať rada takú aká si a potom uvidíš, že aj chudnutie pôjde ľahšie.