Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte, prave mi prisla bruska z e-kozmetika a je super, a za perfektnu cenu...odporucam :D
chantal- hlavne nekupuj z aukra alebo nejaky podrucny predaj lamp. mam zlu skusenost. budes po mesiaci aj tak reklamovat budes bez lampy nakoniec 3 mesiace dostanes lampu kt. ti pojde zase len mesiac. skoro som prisla o nervy. radsej si vyber normalny obchod na taketo veci.
adriana - super ultra slim su flexibilne su kvalitne a za dobru cenu
otazka- silcare, perfect nails, a trix-bordel pre mna -nevyhovoval.skus lion
chantal - ja si myslim ze pri 1.ziarivkovej to mas jedno ci je otvorena alebo zavreta lebo ziarovka svieti iba jedna. v uzavretej sa odraza Uv svetlo v tej zrkadlovej folii aka je v uzavretej lampe. ale myslim ze to tvrdne rovnako. rozdiel je skor uz medzi 1.ziarivkovou a 4ziarivkovou.
gélové nechty sú podľa mňa najlepšie riešenie, pokiaľ máte problémy s jemnými a lámavými nechtami, alebo aj ak si ich kušete. Som profesioná jazdkyňa a mám ich, nemám dlhé, ale krátke a ešte sa mi nestalo, že by som mala problém..Dokonca mi ešte nechcet ani neodletel. Takže keď chcete mať stále pekné upravené nechty jednoznačne som za.
chantall P:Existuju aj jednofazove gely, ktore nepotrebuju podklad ani vrchnu vrstvu, pretoze su leskle...a trojfazove, kotre potrebuju podkladovy gel, stavebny a kedze su po vytvrdeni matne, tak aj povrchovy leskly gel, aby sa pekne leskli...co sa tyka lamp, myslim si, ze uzavrete lampy su lepsie z toho hladiska, ze ti neunika to UV ziarenie do okolia...pri geloch si totiz musis davat pozor, aby ti ich lampa neosvetlila, mozu sa ti na povrchu "scrcnut" ako puding...ked mas uzavretu lampu, tak sa to svetlo nedostava do okolia a nemusis davat taky brutalny pozor,aby si nemala niekde pri nej polozeny gel...aspon tak si myslim...ale vo funkcnosti rozdiel nevididm :)
Caute kocky,chcem vas poprosit o radu. Chcem si kupit cele prislusenstvo na modelaciu gelovych nechtov,ale neviem si rady s gelmi.To treba 3 druhy gelov (spodny,stredny,vrchny)? Alebo existuje jeden gel na vsetky tri vrstvy? A aky je rozdiel prosim vas medzi uzavretou UV lampou,kde je len priestor na vlozenie ruky alebo som videla aj taku celu otvorenu? Dakujem pekne
Ahojte baby ja nechcem robit reklamu, ale ja som sama prekvapena z tejto akcie a chcem aby ste o nej vedeli. Na mojej stranke e-kozmetika.sk teraz vypredavame gely,tipy a akryl zancky silcare.
Tipy 100 ks / 7€
tipy 500 ks / 10 €
akryl 72g / 10 €
Basic UV gel Clear 30g / za 12 € !!!! co je neuveritelne z povodnych 33 €
Zo vsetkeho su len posledne kusy ,takze ak chcete rychlo napiste co chcete a este vam tie posledne kusy zachranim.
pekny dnik Timka
e-kozmetika.sk
adriana> ja pouziva Bellazi, a tvar vegas, zatial mi sedeli pre vsetky zakaznicky a este mi nepraskol ziadny
Baby, prosim, poradte, ktore su najkvalitnejsie tipy, ktore nepukaju, su flaxibilne? Kto ma ake skusenosti? Vdaka...