Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
baby a to kde zoženiem na totu lampu?ja chodim na nechty gelove kozmetičke ale chcela by som si ich sama skusit.poradte všetko dakujem
ZooziQ: no, ved prave od nej kupujem tie Silcare...ceny su asi tak: Silcare Perfect (stredne husty stavebny gel, priehladny,ten pouzivam ja) -15g- 10 Eur, 30g - 16 Eur, Ostatne stavebne gely (riedke, stredne huste aj huste) - 15g - 8 Eur, 30g - 13 Eur, Bonder vo flasticke so stetcom 15g - 12 Eur, povrchovy lesk vo flasticke so stetcom 15g - 8 Eur
Je toho este ovela viac, mozem vam poslat e-mailom tabulku :)
kini> nemas zac a snad ti sadnu a nudes spokojna :)
baby dakujem vam za odpovede,
lesslie- skusim vzorku dobry napad tych vegas.
pekny den prajem
je to mozne...ale casto si babenky mylia vypotok s tym.,ze nie je vytvdnuty...
no dnes som si urobila prvykrat svoje nechty :D gel mi nechcel vobec v lampe schnut asi preto ze bol neklvalitny?? a ja by som tiez mala zaujem o cenu tych gelov silcar??
lusytta: bola by som rada keby si pomohla:) už dva dni hladám na nete nejake veci co na to potrebujem. Na kazdej stranke su vsak ine ceny. Potrebovala by som hlave jednofazove gely kedze som zaciatocnik:)ak mozem vediet, z akej stranky objednavas? dakujem
zooziQ: ja ti sice nechty nespravim, lebo som z Kosic, ale s tym co potrebujes ti mozem pomoct...popripade ti zozeniem potrebne veci za prijatelnu cenu, nakolko naposledy sa kamosky stazovali, ze to vobec nebolo na veltrhu take lacne...a ja sa prave chystam objednavat si z internetu veci pre seba, tak by som to mohla spojit :)