Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
monique4444> moja kamaratka si odtial objednala akryl prasok aj liquid aj primer a nestazovala si... o ostatnom tovare neviem nic
xixi160> neviem co myslis pod tym, ze maju velku drazku...ak myslis kontakt s prirodnym nechtom, tak tam problem nevidim, ak mi pride ta nalepovacia cast prilis dlha, tak ju gilotinkou odstrihnem... inak neviem, co tym myslis..
ak chces co najdrsnejsi pilnik, tak cim drsnejsi tym mensie cislo, takze 80/80 je najdrsnejsi z oboch stran, vhodny na pilnikovanie gely alebo akrylu pri dorabke a uprave, 180/240 je z jednej strany jemnejsi ako z druhej a tym sa napr. prebrusi prirodny necht, aby sa gel ci akryl mal kde uchytit
este ludia chcem sa spýtať, sú rozne oznacenia druhov pilníkov 80/80, 180/240..neviem ktorý objednať aby bol čo najdrsnejší. Poradíte mi? dakujem
lesslie-)
inak ak sa hovorí o tých typoch, tie čo používaš ty, nemajú veľkú drážku? len napr. s porovnaním tých Florida?
Ja som si z nechotvy shop skusila objednat Lion Cosmetics Oval, pozri ako vyzerajú na obrázku a vieš čo došlo? katastrofa, hned som nvšetky vyhodila, tak mi je ľúto zas nieco objednat ak to nebude podla mojej chuti,,,hm?
monique- tak to ani nahodou vsak si porovnaj ceny napr. s -odkaz odstránený-
Ahojte, moze mi niekto poradit ci ja oplati objednatt si z d-nails.sk?
dakujem
e-kozmetika> no naozaj je bobmova...hlavne som rada ze ma nadstavec s vymenitelnymi brusnymi kotucikmi, s tym to ide raz dva a k inym bruskam som ho nevidela, len jednotlivo dokupit...fakt je super :)) na inej stranke som ju tiez nasla, ale drahsiu, takze v tomto nemas konkurenciu :)))
anda8> su mierne zaoblene, a nezuzuju sa, idealne pre hranaty tvar nechtu, tzv. francuzska, ked pojdes na sranku nechtovyshop, tak tam su pod znackou bellazi, ked porovnas floridu a vegas, uvidis rozdiel...niektore ine su zuzene a z nich je ta volna cast uzsia nez vlastny nechtik
lesslie :ahoj prosím ta a aký je tvar tipov vegas?ja tých tipiv strašne vela aj gelov, ja už neviem podla čoho si to mám všetko vyberat, ked to etše ani nevidím.dakujem