Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Lusytta-uz to mam... dakujem ti krasne, si fakt fajn...
toto ti neukazalo? :-O...bolo to este pred mojou otazkou o zivnosti...
adriana15031:www.allegro.pl
to je nechtovy make up na prekrytie nedokonalosti...vynikajuci vynalez! Ale nepatri to medzi zakladne gely, to je len taky doplnok...
Toto je bonder-podkladovy gel na zlepsenie prilnavosti stavebneho gelu...dava sa po nalepeni a prebruseni tipu LEN NA PRIRODNY NECHET
Vynikajuci, stredne husty, velmi pevny priehladny stavebny gel
a toto je ten super biely!
Este mam aj taky mliecno ruzovy, z rady Basic, ale teraz ho u tej predajkyne nevidim...
Lussyta-mne vobec neukazalo, ze si mi pisala, a ja cakam na odpoved a nic... bez kurzu sa da zivnost vybavit, lebo je to volna zivnost...
Lusytta - asi si uz isla buvat, tak ak by sa ti chcelo mi poslat tie linky, budem ti veeeelmi vdacna... :-)))
adriana15031:www.allegro.pl
to je nechtovy make up na prekrytie nedokonalosti...vynikajuci vynalez! Ale nepatri to medzi zakladne gely, to je len taky doplnok...
Toto je bonder-podkladovy gel na zlepsenie prilnavosti stavebneho gelu...dava sa po nalepeni a prebruseni tipu LEN NA PRIRODNY NECHET
Vynikajuci, stredne husty, velmi pevny priehladny stavebny gel
a toto je ten super biely!
Este mam aj taky mliecno ruzovy, z rady Basic, ale teraz ho u tej predajkyne nevidim...
Lusytta - no nevadi, ved ja som aj predpokladala, ze budes bud z BA, alebo z KE, no takze sa velmi ani nebudem mat s kym poradit. Moja nechtarka, je sice moja znama, ale o svojej praci mi nepovie nic, lebo by stratila zakaznicky, ktore k nej chodia, lebo su to moje kamosky... takze tak. Nemama sa s kym poradit.. a kurz tu v okoli nie je. Ja uz mam vybavenu aj zivnost, ale nic o nechtoch neviem, dobre ze? Inak som kadernicka, no popri som chcela robit aj nechty...
Lusytta - som z Banskej Bystrice... a predpokladam, ze ty budes z uplne opacneho konca :-))))