Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

Lusytta

kini: ja som pouzivala Inginails...vyhovuje mi na nich, ze su vhodne aj na sirsie nechtiky a takych klientiek mam najviac (teda co maju siroke nechty, alebo sirsie nez ja...)...ak odpadavaju, moze byt skor problem v lepidle alebo v tom,ze mas na nechte malo gelu...mne sa to spociatku stavalo, ked som este nevedela, ze tip sa nesmie nalepit viac ako do polovice nechta...ak ma klientka kratke lozka, treba skratit nalepovaciu plochu...lebo gelovy nechet ma byt hlavne z gelu, tipom sa len predlzuje kratky nechet...takisto ako pri nalepovacich nechtoch z drogerie, nebude drzat len na lepidle...tak neviem, snad som ti pomohla :)

zooziQ

ahojte babenky. Chcem sa spýtať či mi niektorá z vás nespraví gélove nechtíky:) som z Dubnice nad Váhom. časom by som si chcela robiť nechtíky sama. 2.10. idem do bratislavy na Beauty tak si chcem nakúpiť potrebné veci. Neviem ale čo všetko potrebuujem:(

lesslie

kini>nie nepoznam, zacala som v vegaskami a stale ich kupujem, som s nimi spokojna...no pouzivam aj ine biele su z nikashopu, no neviem znacku ale somspokojna, a priesvitne mam z e-kozmetika excelent, a tie su tiez super...tak neviem, ja som z tipmi nemala problem co sa tyka padania, ak nejaky odpadol, tak preto, ze som ja urobila nejaku chybu...dokonca mi ani nepraskaju, tak neviem...ale tie bellazi su najlepsie s natural tipov pre mna, sedia mne aj klientkam, a nie su tak velmi zahnute, takze vyzeraju prirodzene a nie ako bosorkyne pazure :) ale to je len moj vkus, kazdemu sa nieco ine paci

ved skus objednat vzorku vsetkych velkosti a uvidis, ked vyskusas ci vyhovuju :)

kini

lesslie
ty pouzivas tipy belazzi-vegas? a su dobre? ja ma inginails,a neviem ci nahodou nie su nekvalitne lebo mi doteraz padli co som niekomu urobila.mozno som robila ja ine chyby a vobec to stym nesuvisi,len sa pytam ci ich nepoznas tie ingi, ci su kvalitne a tak, lebo ja sa v tom este nevyznam. dakujem

ne.monika

e kozmetika: no ten odmastovac mam,ale zajtra si to na tej tvojej stranke este vsetko pozriem a vyberiem si nejake tie produkty.vedela by si mi nieco este doporucit?a inak velmi pekne dakujem

e-kozmetika

ne.monika: Primer sa pouziva na lepsie prilnutie gelu k prirodnemu nechtu. Teda sa nanaša na prirodny nechcet. Nie u vsetkych primerov to tak plati, ale pre tie 2 ktore ja ponukam na stranke to plati.
Potom treba mat ten odmastovac (claner) mas taky?

ne.monika

e-kozmetika: velmi pekne dakujem za radu,dnes som navstivila vasu stranku a uz mam nieco co si objednam, len som cakala na odpoved a na radu.neodlupoval sa mi kazdy,ale bolo ich dost a vyzeralo to velmi skaredo!este raz velmi pekne dakujem a ak sa da prijmem este radu,co vsetko si mam objednat, aby to bolo naozaj vsetko ok!nieco mam, ale velmi rada si necham poradit!napr,ten primer som vobec nepouzila a ani ho nemam!

e-kozmetika

ne.monika : Ahoj, takze gel sa moze odlupovat z roznych dovodov :
1. nesmie sa dotykat kozicky
2. Treba poriadne odmastovat pred kazdym nanasanim gelu
3. nekvalitny gel
4. treba nanasat primer(bonder na prirodzeny nechcet aby lepsie prilnul gel)
5. Nechcet musi byt zdrsteny aj pri kozicke, aby sa vedel prichytit

Viac ma teraz nenapada. Ale po par hodinach to je dost blbe, tam bude nieco velmi zle bud gel alebo neodmasteny nechcet. Nejaka mastnota sa ti dostala pod gel. A odlupuje sa ti to na vsetkych nechtoch? Ked budes mat nejake otazky tak -adresa odstránená- mam svoj e-shop s nechtovou kozmetikou e-kozmetika.sk . Pekny den ahoj

ne.monika

ahojte,chcela by som vas poprosit o radu.skusala som si robit gelove nechty a po par dnoch sa mi zacali od kozicky robit bubliny a odlupovat, mozete mi poradit preco a hlavne co vsetko potrebujem aby sa to neopakovalo.velmi pekne dakujem,som v tom novacik a chcela by som to vediet.

barbora185

Ahoj

ja som tiez zaciatocnicka v robeni gelovych nechtov Jednu mam otazku. Moja nechtarka pouzivala na vsetko Jednu vodicku aj na odlakovanie Čistenie odmasťovanie zotieranie vypotkov aj na čistenie naradia sade ja mam v čo som si objednala pivo 4.Aj raz som sa jej pytala co to ma ale neni som si ista ZDA sa mi povedala ze lieh z lekárni. Moze byt na?
  Dakujem