Gélové nechty - výhody a nedostatky

Lin

Zajtra poriadam nadstavbovy kurz gelovych nechtov. Pre tie ktore sa chcu doucit a maju kopec nezodpovedanych otazok ohladom gel. nechtov. Poriadam aj sukromne hodiny. Kontakt: +421907163614 (Martin)

adriana15031

Lusytta - ja som tiez zamestnana, pracujem na 12-hodinovky, takze robim dennu, nocnu a dva dni volno, do nocnej idem od siestej vecera, takze 3 dni sa venujem kadernictvu a jeden den idem do dennej. Da sa to v pohode. Pokial nerobis v statnej sprave, tam asi zivnost zalozit popri zamestnani nemozes. Pozri si tuto stranku: www.szk.sk a v bode 31 skoro na konci je bodik 31.4 a ten suvisi s nechtami su to SLUZBY SUVISIACE SO SKRASLOVANIM TELA. Urcite je to volna zivnost. Lebo na kaderko som musela mat odbornu sposobilost. Pozri na toto, skopirovala som ti to: * 31.4 Služby súvisiace so skrášľovaním tela (sem patria):
+ koloristické a vizážistické služby bez zásahov do
integrity ľudského tela
+ ozdobné tetovanie, ozdobná maľba tela – bodypating,
permanentný make-up
+ denné a večerné líčenie, líčenie pre modeling
+ nástrekové opaľovanie tela
+ zhotovovanie príčeskov, parochní
+ navrhovanie účesu podľa schematického zobrazenia
pomocou výpočtovej techniky,
+ úprava vlasov zapletaním,
+ nastreľovanie náušníc pomocou nastreľovacej pištole
+ piercing
+ aplikácia a modelovanie umelých nechtov
+ manikúra
+ ...

* Činnosti, ktoré môžu vykonávať iba osoby s osobitnou odbornou spôsobilosťou
+ (B.) Činnosti vykonávané v prevádzkarni alebo externe (sem patria):
* Pánske, dámske a detské kaderníctvo
* Kozmetické služby
* Pedikúra
* Sprievodca cestovného ruchu
* Masérske služby

Lusytta

adriana15031: problem je v tom, ze som zamestnana, bojim sa len tak nechat pracu ( a este v tejto dobe! ), ze ma to neuzivi...u mna nestoja ani nove nechty 25 :D Inak, som si teraz studovala ten zivnostensky, a tam su kadernictvo a pedikura a tak pod zivnostami, na kt. potrenujes odbornu sposobilost :-O

adriana15031

Lusytta - tak to by si mala poriadne rozbehnut... otvor zivnost a zarabaj... ked si robila so znackou ibd, aj ta doplnovacka musela byt drahsia ako u inych... kamoska chodi ku nechtarke, co robi s ibd a za doplnenie plati 25 €.

Lusytta

adriana15031:no, ono je to tak, ze salon uz mam, ale chodia mi tam len moje stale zakaznicky a popripade ich kamosky a rodina :)

adriana15031

Lusytta - ja som si otvorila zivnost spolu s kadernickou, a aj na kupa predaj tovaru mam zivnost... a dala som si aj tuto na gelove nechty. Tam spada viacero zivnosti, ako aj asi solarium... pozri si to v zivnostenskom zakone. Otvarala som ju 15.4.2009, takze by sa este nemal zmanit zakon... a malo by to platit aj teraz. Na tomto fore som tiez citala ze je to volna zivnost.. tak si otvor a podnikaj vo velkom...nejaky salonik a stretneme sa skoleniach....:-))))

adriana15031

Lusytta - ja som si otvorila zivnost spolu s kadernickou, a aj na kupa predaj tovaru mam zivnost... a dala som si aj tuto na gelove nechty. Tam spada viacero zivnosti, ako aj asi solarium... pozri si to v zivnostenskom zakone. Otvarala som ju 15.4.2009, takze by sa este nemal zmanit zakon... a malo by to platit aj teraz. Na tomto fore som tiez citala ze je to volna zivnost.. tak si otvor a podnikaj vo velkom...nejaky salonik a stretneme sa skoleniach....:-))))

Lusytta

adriana15031: zeby som si ju vybavila? ;-) teraz sice robim, ale nacierno :-O A k tomu druhemu...ja som sa ucila sama na sebe a viem ake to je, ked ti nema kto poradit...potom mi velmi pomohla jedna babenka a kedze jej to nemam ako oplatit, tak aspon posielam dalej :D Ved nato sme tu, nie? ;-)

adriana15031

Lusytta - je to volna zivnost, patri to pod sluzby poskytujuce skraslovanie tela... dali mi zivnost bez akychkolvek problemov...