Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Baby, prosim, poradte, ktore su najkvalitnejsie tipy, ktore nepukaju, su flaxibilne? Kto ma ake skusenosti? Vdaka...
Baby, prosim, poradte, ktore su najkvalitnejsie tipy, ktore nepukaju, su flaxibilne? Kto ma ake skusenosti? Vdaka...
Ahojte baby...no tak po zlych skusenostiach s gelmi Sina (Lina)mi dosli gely od Perfect Nails..ZATIAL (po 2 dnoch), musim poklopat, drzia a vyzeraju velmi pekne :) ...chcem sa opytat pre buducnost.. v porovnani znacky Perfect Nails, Silcare a Beauty Trix, ktory vyhrava? Prezerala som si na strankach rozne znaky gelov, viem ze na NSI a podobne nemaju :/, ale cenovo su pre mna pristupne.. vdaka za radu.
OK NAPISEM DAKUJEM
lucy333> napis mi mail lesslie@post.sk
A zotrela si výpotok liehovým čističom gelu - cleanerom?
Babenky, poterebovala by som poardit niekoho dobreho v TT na gelove nechty...kedze si ich chcem spravit prvykrat tak netusim ani kolko to stoji (ja viem, da sa to zistit na nete v cennikoch, ale aj tak....) a nepoznam ani dobry salon v Trnave.....mozete poradit?
sorry tato stranky nema nic spolocne s nechtami ale nedalo mi aby som na nu upozornila -odkaz odstránený-