Gélové nechty - výhody a nedostatky

ewinka

ahojte, kočky... budete take dobre a mi poradite s tym, ako sa dáva prások na gelove nechty?? kedy?*?? a nakoniec preetriem este raz gelom??? dakujem

07natuska

vco hovorite na vyrobky z tejto stranky cc-nails.de ak by mal niekto zaujem mohli by sme sa dohodnut na vacsej spolocnej objednavke??? a este by som sa chcela spytat ako prebieha dorabka nechtov a ako sa daju odstranit treba nato nejaky specialny pripravok??

sanola

e-kozmetika: aj ja mám záujem o sadu na modeláciu gelových nechtov...prosím, pošli mi tvoju e-mailovú adresu, ozvem sa....dik

e-kozmetika

kaciatko7: Ahoj. Ja mam svoj e-shop s nechtovou kozmetikou e-kozmetika.sk a viem ti ponuknut vsetko na gelove nechty. Vieme sa aj dohodnut na cene a balik by som ti vedela poslat aj do zahranicia keby si chcela.
Na gelove nechty budes potrebovat:
-u.v.lampu (4-žiarovkovu)
-claner (na odmastovanie)
-pilniky
-tipy (umele nechty)
-lepidlo na tipy
-gilotinu na ich strihanie
-primer (ten sa dava pod gel aby lepsie drzal)
-gely (ake uz budes chciet-biele,priesvitne,ruzovkaste)
-stetce
-nejake zdobenie na nechty
-zide sa ti aj buničina(na ktoru davas cleaner)nieco ako vatove stvrceky ale nezostava ti vata na nechtoch)

Napis mi na mail a vieme sa dohodnut ;)
Zatial pekny den

kaciatko7

Ahojte. Zijem v zahranici, ked idem na SK vzdy si dam urobit gelove nechty, ale kedze nechodim casto, vydrzia mi tak cca mesiac a potom neviem, co s tym. tu je to neskutocne drahe, minule som bola, holka zobrala odo mna 80euro a za 2 tyzdne mi odpadli. uz sme aj rozmyslali, ze by sme si robili same. prosim o radu, co vsetko si na to potrebujeme zadovazit a z kade. Dakujem

ZooziQ

babenky mám 17 rokov a chcem modelovať gelove nechty. Neni tu niekto z okolia Dubnice kto by mi spravil gelove nechtiky a mohla by som sa s nim aj porozpravat?