Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
no ja vam poviem moju prvu skusenost s geelacmy :D tak som sa tesila ze si ich konecne dam aj ja ...a padlo mi duper do rany ze kamoska si robila kurz a spravila mi gelove k narodkam ... mama mia .... to vyzeralo aaach jaaj ten prvy tyzden sa to dalo ale poto? vyzerali ako lyzicky pre fetakou .. poodlupovane z bokou... a este som tam mala fugy po bokoch a ked som si ich lakovala tak sa mi pod ne dostal aj lak...boli strasne..ale neuveritelne hrube..dokonca mi dala na malicek necht ako na ukazovak..hroza.. tak som sa hambila aj niekde ist paneboze ... a bolo mi blbe jej povedat ze ich nechcem tak som si vymyslela ze sa mi vsedky odtrhli.. nastastie sme mali aj v ten den pristaveny kontajner... tak som si vymyslela ze sa mi s tehlamy a tak vylamali.... kks aaale to bola bolest .. nasilu som si ich trhala a na smolu isli aj moje ... ale uz sa to nedalo.. ani acetonom ani nicmi ... kks mesiac mi rastli aby boli good :( .. uz sa jej nikdy nedam robit ... Ale tento tyzden si chcem ist dat spravit odbornicke ..lebo aj po tom vsedkom sa mi gelove velmi pacia :) tak drzte palceky nech nebanujem :)
bibiana> juj netusim co je to za znaku tipov, na skatulke to nie je napisane, ale asomspokojna, maju pekny tvar, su pruzne a nepraskaju, naozaj su super...
misulka- tak o C-obluku a bublinach mas super rozpisanu odpoved na -odkaz odstránený- tam je forum a tam si o tom precitas. lepsie sa to ani napisat neda. :) kukni tam
su dobre aj tipy z kratkou zarazkou
a prosim vas neviem miniektora poradit nehchy dobre pebrusujem aj odmastnim nalepim vsetko ked su hotove vyzeraju super ale po 5-6 dnoch odpadnu uz sa mi to stalo z troi a som uplne zufala:(
a ece co je to C-obluk?
lesslie - tie z nikashopu biele mas asi jos cosmetics nie? lebo tie mam aj ja su za dobru cenu a su podla mna kvalitne. no mala som uz aj drahsie a lamali sa mi uz pri tlaceni ked som ich lepila.
natuska - mozno myslis iba to ze zostal na vrchu lepkavy. musis to pretriet cisticom na gel.
zooziQ- no kupuj aj podla ceny bud na nechtovom alebo ja uz preferujem nikashop.sk tam su dobre ceny aj vyber. gely maju vsetky dobre ale ked chces jednofazovy odpórucam maju od lion cosmetics teraz akciu na pink gel.
Ahojte! Rada by som začala s gel. nechtami. Viete mi niekto poradiť nejaký kurz aj s certifikátom v Trnave? Veľmi pekne ďakujem!
07natuska:nooo...ja so zas pocula, ze sa daju gelove nechty LEN zbrusit, iba niektore druhy gelov, tzv. soak off sa daju dat dole acetonom...osibne som to nikdy neskusala a vzdt odporucam zakaznickam, nech si nechavaju nechty odrastat a nech len piluju jemnym pilnikom prechod, aby to nebolo tak vidiet...a na prekrytie cohokolvek, co sa ti nepaci na nechtoch (napriklad prechod alebo volny okraj nechta, ked mas kratke lozka) sluzi tzv.make up gel - proste gel telovej farby, ponuka ho uz viac znaciek a tak ako s make upom na tvar,s nim zakryjes nedostatky...super vec! :)
ani mne to nevyzera velmi dobre tak som chcela vediet vas nazor ... a dakujem za rady ja este len zacinam tak sna sa do toho dosanem
07natuska: no tie gely nevyzeraju najlepsie aspon podla mna. Vyzeraju ako vacsina nasich otrasnych gelov len maju inu znacku nalepenu. Ale bohvie, mozno su super. Este som o tej znacke nepocula. Ale urcite nerob velke nakupi gelov pokial ich neodskusas.
No a ta dorabkach nechtov prebieha asi takym systemom ze sa zbrusi cca polovica. Podla toho ako hrubo su robene nechty.Ja nechavam iba taku tentku vrstvu a spravim si nove zdonenie a znova to pretriem gelom a nechty su dorobene. Ide hlavne o to aby si zbrusila ten prechod ktory ti odrastna aby ho nebolo vidno.
Na odstranenie nechtov existuje aceton ktorym idu nechty dole, ale neskusala som to. Vzdy ich zbrusujem . A acetom si myslim ze trosku znici aj tie tvoje nechty.
ewinka: Ahoj..takze prasok...bud si trosku gelu zmiesas s praskom a tak to nanasas...alebo moja metoda najcastejsia je ze si nanesies tenku vrstvu gelu a ponoris nechet do prasku ...das to vytrdnut a potom to co najviac oprasis vejarovitym stetcom alebo niecim podobnym. Abyti tam nezostali volne ciastocky toho prasku. A nakoniec to cele zagelujes...Tadaaa ! :) Dufam ze som pohodla ahoj