Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
gejsha> ked chces pouzivat biele tipy, tak sa neboj, netreba ich spilovat prechod, maju kratku nalepovaciu cast, takze nevadi ak nie je spilovany...ja pilnikujem trosku prechod a celu plochu aby mi chytil gel lepsie, a je stale aj po spilovani krasne snehobiely...staci skusit, ak sa bojis kupit vela kusov, kup si vzorku a uvidis, ci budes spokojna... a ked das biely tip tak l;ak nepouzivas, ved naco, ked spicka je biela uz :)
ahojte, baby prosim vas cim to je ze ked prepilujem prechod medzi nechtamu, a ked nagelujem tak stale vidno tam ten umely nechet, ze ma taku inu farbu ako prirodz necht, taku bielu slabsiu ale vidno,povedali mi ze to je tym ze ma niekto inu farbu lozka ale stava sa mi to pri kazdej,tak si neviem poradit. a zas nechcem moc pilovat umely nechet aby som ho nezbrusila cely. dakujem
ahojte chcem sa nieco opytat :na nikashope je bruska s nazvom bruska-set + susicka za 45 eur ja by som chcela vediet ci tie nahradne nadstavce budu pasovat aj do nej . poradi mi niekto ? dakujem ...
eleonora: velmi pekne dakujem za radu, nasla som to tam a este by som sa chcela spytat,ze ked uz budem mat tie akrylicke farby, tak co k tomu este potrebujem a ako to potom schne.ide to do lampy alebo ako to vlastne funguje?dakujem
nemonika- no bud hovoris o akryle kde potrebujes liquid (tkz.vodicka:) a farebny alebo biely akryl a to zmiesas a zdobis 3D. alebo su rovno akrylicke farby urcene priamo na zdobenie tie som videla aj v nikashop.sk pod nail ART - farby.
ahojte kocky, mohla by mi niektora z vas poradit, kde zozeniem tie farby na 3D zdobenie. velmi ma to zaujalo,no nikde som to nevidela. je to take nieco ako prasok s vodou ci co.dakujem
bibiana,takze tie biele netreba pilovat?lebo vies ak by som ich musela pilovat tak ta biela by zrejme uz nebola krasne snehobiela ale zas neni tam videt velky prechod ked ich len nalepis a nepilujes?
gejsha - my s lesslie kupujeme tie biele tipy na nikashop.sk su dobre-pekne snehobiele ja som s nimi tiez spokojna. staci ich iba pregelovat. najdes ich pod znackou jos cosmetics
Ahojte,som tiez nechtarka,mam aj kurz,v podstate zaciatocnicka,nechty robim par mesiacov este len a mam malinky problem s ktorym mi dufam pomozete.toto forum citam pravidelne ale prispiet som sa rozhodla az teraz ked si neviem rady.robim nechty zakaznickam ale aj sebe a prave na to sa chcem opytat.Chcem si kupi biele typy(doteraz som pracovala s natural typmi)pretoze su pekne na francuzku manikuru,chcem si ju sebe spravit :)) a zaujma ma ze som videla na nete ze nechtarka nalepila ten biely typ,vobec nepilovala ani prechod medzi typom a nechtom co som nepochopila ze preco ved potom neni necht uceleny ako to mam teda spravit?a este ked nanesiem vrstvy gelu tak som pochopila ze nepotrebujem uz spravit spicku bielym lakom ked chcem francuzku lebo vlastne ten typ je biely,pochopila som to spravne?dakujem.