Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
dakujem pozriem si.a ako si spokojna?
nails
Teraz som si robila kurz na nechty na krasnenechty.sk v ba, pozri stranku.
viete mi niektora poradit kurz gelovych nechtov v BA kde pri ukonceni dostanem aj certifikat?Ale nie taky 2-3 dnovy.Dakujem za vsetky tipy...
no ja som s inginailsom nebola spokojna. ani s bellazi. ostatne vsetky znacky co som skusala su ok.
ahojte
chcem sa spytat ci niekto pouziva alebo pouzival uv gely inginails? a ako ste s nimi boli s nimi spokojne?
dakujem
lesslie ona asi nemyslela ti esnehobiele tipy ale naturalne aj tie su trosku bielejsie ako nase :) myslim si. ale ak sa naturalny stale neda odlisit tak treba pouzivat kamuflazny gel
Patka274: 3 fazove gely su dost podobne 1 fazovym len tam na kazdu vrstvu pouzivas iny gel.
1- Vytvára hladú základnú vrstvu ako podkladový gel.
2- Builder clear,pink ...to mas ako jednofazovy
3- Gel riedkej konzistencie sa veľmi dobre aplikuje, v UV lampe vytvrdne 2 minúy, nezotiera sa, nezanecháva disperzný film.Extra lesklý.
A 1- fázové používaš na všetko 1 gél. No mozes dat tiez navrch nejaky extra lesk.
e-kozmetika
dnes sa mi to podarilo tak zbrusit tym jemnejsim pilnikom,dakujem za radu.
pekny vecer
Ahojte.Chcela by som sa vas opytat,nemam v tom jasno,ze co je jednofazovy a dvojfazovy gel?A base gel??Vobec tomu nechapem..Dakujem velmi pekne..pa
petusik... preco tak lacno?