Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte baby, prosim vas mohli by ste mi poradit v jednej veci:
teraz som zacala s gel nechtymi, mam aj kurz.chcem sa spytat za aky cas spravite kompletky, keby ste mi mohli rozpisat co kolko ma normalne trvat, myslim ze pilovanie kolko min a pod.toitz mne to trva velmi dlho, az 3hod.
aj ked viem ze je to len prax, len chcem vediet za aky cas ste sa dostali no normalu.viem ze je to aj individualne, ale predsa,dakujem vam
Ahojte babenky... PROSIM vás ..
-aku ma vlastne funkciu ten prasok co sa dava pri gelovych nechtoch na spicku?
-pod akym názvom sa kupuje?
-rada by som robila 3D zdobenie,je to mozne iba s akrylom?
-nieje nejaky pripravok na prichytenie akrylu ked chcem urobit 3d ozdoby na gel?
-ma niekto skusenosti s 3D gelmy?
kini
dakujem za odpoved.praveze nemam modelku tak som sa preto pytala ci by to nebol problem.no uvidim premyslim si to dakujem.
-odkaz odstránený- internetový obchod s prípravkami a materiálom na nechty. Všetko pre akrylové a gélové nechty za super ceny.
ahojte,mohli by ste mi niekto poradit ako sa pracuje s akrylickymi farbami a ako s akrylickym praskom?dakujem
ahoj baby ja by som sa len chcela spytat akym pilnikom sa spiluje gel ked dorabam nechty neviem ci mam moc gelu ale nevizeraju hrube alebo zle pilniky ale strasne dlho mi trva zakedy spilim jeden necht. A cim dlhsie pilnikujem tak sa viac a viac odiera ta kozka okolo nechtov a boli to. Dajte volaku radu ako co najrychlejsie a najlepsie opilnikovat gel dakujem.
nails
ja som vlastnu modelku nemala, ona nam zohnala vzdy nejake baby, ale ak ty mas tak si ich kludne mozes zobrat a pracovat s nimi. co sa tyka teorii tak nam dale vypracovany material z kt sa naucis,ale prvy den vam to vysvetli aj ona sama.ale nie je to nic tazske,nieco vies aj z praxe :-)
kini
dakujem za odpoved :-)
mala si svoj model?
a co take vam vravela iba ako teoriu.
nechcem byt otravna iba so zvedava :-))
nails
ano dostanes aj certifikat.my sme boli 4, bere 3 max 4 baby.
a ci som spokojna? aj ano aj nie, niektore veci mi chybaju co nam neukazala len povedala.tak som zvedava ci to budem v praxi vediet len z vykladu.ale inak ucitelka je zlata,je tam dobra uvolnena atmosfera.
pripadne pozri este amos, to je tiez v petrzalke ale to neviem ake je.
kini
neviem ci som to prehliadla ale dostanes aj certifikat?Kolko vas bolo na kurze?dakujem