Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

sanola

e-kozmetika
ďakujem ti ( omylom som pred chvilkou odoslala tú istú správu ):-) si veľmi ochotná a určite aj veľmi šikovná...

sanola

e-kozmetika
Veľmi pekne ti ďakujem a prosím ťa - podkladová vodička, posílujúca vodička - pod takým názvom to mám ja, neporadíš mi kedy ktorú?

e-kozmetika

sanola: este som to takto nevidela napísané ale podkladová je asi niečo ako primer, teda sa dáva pred nanášanim gelu na prirodny nechet a posilnujuca vodicka je asi len na posilnensie prirodzenych nechtov. nepouziva sa pod gel.ale nehovorim 100% rozne firmy pouzivaju rozne nazvy. A niektore firmy ani same nevedia co tym pripravkom chceli dokazat.

sanola

e-kozmetika
Veľmi pekne ti ďakujem a prosím ťa - podkladová vodička, posílujúca vodička - pod takým názvom to mám ja, neporadíš mi kedy ktorú?

Megann

e-kozmetika,
a pouzivas tu brusku co mas aj na stranke, mne sa pozdava ta za tych 1000sk, to by stacilo na dorabku aj na ten prechod?

e-kozmetika

Megann:ja pouzivam brusku aj pri bruseni tipu..aspon aby sa stensil a potom to dorabam s pilnikom.

sanola: takze postup:
- zatlacit kozicku, zdsnit povrch nechtu jemne, odmastit, naniest primer,naniest 1.vrstvu gelu(pink,clear),odmastit, naniest francuzsku spicku,odmastit,zagelovat, + mozes nejaky vrchny lesk

Megann

e-kozmetika,
ale myslis pouzivanie brusky pri dorabke nie? ja som dorabku este nerobila,asi tak za 2tyzdne sa k tomu dostanem,a rozmyslam na tej tvojej bruske.urcite si kupim ked si trocha nasporim. :-)

e-kozmetika

Megann: ahoj. tak mne nechty trvaju kompetka cca od 2 hodiniek do 3 hod. Ale robim nechty len nejaky cas a tiez by som potrebovala zrychlit. Teraz som zacala pouzivat brusku ktoru ponukam na svojej stranke a trva to ovela kratsie( teda pilovanie) co vtedy trvalo 30-45 min teraz mam za 15 min. Potom zalezi ake zdobenie robim ( ked je to prplacka tak to trva) ale francuzsku manikuru uz mam raz dva. To casom to ide rychlejsie vidim to na sebe. Tak vela stastia
-odkaz odstránený-