Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

anda8

ahojte, poprosím niekoho o radu, chcela by som vedieť, či na odmastnovanie nechtov, možem použiť aj niečo iné ako je odmastnovač nechtov, napr. odlakovač?dakujem

eleonora

kini tam mas bud natural kde je klasicka kratka nalepovacia plocha len prepilis prechod alebo mid cover kde je dlhsie nalepovacia plocha-su menej oble cize na rovnejsie nechty a tu nalepovaciu plochu skratis gilotínou a v postupujes presne ako pri klasickych naturalkach iba prebrusis prechod.

kini

eleonora
ja na tie rovne nechty mam tipy. tak si mam objednat tie super ultra slim natural? a tam je aka nalepovacia cast, l.ebo to tam nedobre vidno, su to ako klasicke tipy nalepis a prepilujes prechod? dakujem

ne.monika

ahojte baby,mozete mi poradit ako nanasat glitrovy prasok na nechty?dat najskor vrstvu gelu,alebo to mozem aplikovat hned na vybruseny tip?dakujem

nelina

ahojte,
od 1.11. si otváram vlastné nechtové studio,poradite mi niektora skusena,kde by som zohnala prevadzkovy poriadok,na internete som nasla len reklamacny, z hygieny mi dali len tlacivo co ma obsahovat prevadzkovy poriadok a priznam sa,ze nemam chut ho tvorit.samozrejme,ze by som to nechcela zadarmo.

Kika1111

Ahojte, viete mi poradit ako sa robí prelínanie jednej farby prasku do druhej? aby tam bol pekný prechod z jednej farby do druhej . Dakujem za odpoved Kika