Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte, chcem sa spytat ako treba spevnit svoje nechty s gelom? aky je tam postum. dakujem
volejbal nieee. ja som mala a odisla som s krvou. ale plavanie uplne v pohode. a gelove mozes mat na akych kolvek dlhych nechtov
1.ake dlhe musia byt moje nechty aby sa dali spravit gelove?
2.vydrzia mi aj pri sporte?(plavanie,volejbal...)
ne.monika
dakujem za pomoc teda :) nabuduce skusim tak :)
:))
...ano,vzdy to este prelakujem,je to potom take lesklejsie ale nieje to potrebne,len aj to spevni trosku tie kamienky...
ne.monika
dakujem skusim :) a tym l;akom to vzdy pretieras? lebo ja dam uz len posledna vrstva cleaner akoniec.....
:))
ano ked mi to stvrdne,tak to len pretriem cleanerom a prelakujem,skus,nehovorim,ze je to ten naj napad,ale fakt to vydrzi dlhsie :)
ne.monika
cize to das len na konecny gel a zatuhnut?
pre leanails.sk
si srasne zlata,moj mail je: ziacikova.ivana@inmail.sk
ja si ten poriadok urcite prisposobim na svoju prevadzku.este raz dik moc.
gejsa
ja davam kamienok na poslednu vrstvu gelu to mi tam fasa stvrdne a potom to pretriem a len prelakujem a uplne super to drzi! velmi pekne inak dakujem za radu,dufam,ze aj ja som pomohla trosku!neviem ci sa to presne tak robi,ale ja to tak robim a je to super a fakt to vydrzi dlhsie!ahoj