Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte baby.nosim gelove nechty už asi 3mesiace a dost ma trapi jedna vec.už po necelych 2 tyždnoch mi vyzeraju ako keby mi v ruke buchol granat.davam si pozor nikde sa nezachytam,naučila som sa skor použivat bruška prstov ale aj tak su proste škarede.dokonca aj ked robim s nejakou kyselinou v domacnosti vždy mam gum.rukavice.gel sa mi odlupuje,bubliny mam no proste hruza.a to neprejdu ani 2 tyždne.aj vy to tak mate?
kini ja tiez ako pred tym pisala bibianna mam najradsej super ultra slimy. su za dobru cenu na to ake su dost kvalitne a je ich az 12 velkosti. predavaju ich napr. na -odkaz odstránený- s nimi budes spokojna
ahojte, baby prosim mohli by ste poradit aky tipy pouzivate?ktore su kvalitne a podobne.ak by ste mi mohli povedat presnu znacku a stranku odkial to kupujete,a hlavne ze mate overenu ich kvalitu. dakujem
zalezi aky mas gel niektore zostavaju leskle ine nie. ked nie je tak taj bud top gel, top coat, alebo len priesvitny leskly lak
a keď sa tá vrchná vrstva zotrie /čo nezasche/, zostane to lesklé?/ak použijem jednofázový UV gél/, alebo treba hneď nalakovať s nejakým priesvitným lakom?
svelom to schne. kazdy gel inak dlho. niektore az 4 minuty. a po vybrati ruky z lampy musis pretriet nehet cisticom gelu lebo vrchna vrstba netvrdne.
ahojte chcem sa spytat mam tu uv lampu a nejako mi tie gely nechcu stvrdnut...ta lampa ma aj hrat alebo to tym svetlom schne dakujem
prezyvku tu ma kazdy nejaku. nevidim tu ani jedno meno a priezvisko v 1. o tom su chaty.a myslim ze vediet cele moje meno ti je nanic lebo nemyslim ze sa pozname takze je to nanic-vnimanie inteligentneho stvorenia.nekritizujem tvoje rady.iba to ze skoro vzdy sa koncia tym ze chod na moju stranku xxx a tam to mas. cize je to pre teba tu polovicna reklama. a to sa mi nepaci. a nekomentovala som obrazky od perfect n. ale tie ktore tebe nepatria a na ktorych sa niekto narobil. ak chces mat obchod tak si tovar pofot sama.myslim ze ich tam mas viac ako jeden. ale tomu sa mi nechce venovat a ani tomuto rozhovoru lebo je pravda ze to sem nepatri.. pekny den vsetkym.
gejša: no moja zlata vidim ze si dost inteligentne stvorenie. ten 1 obrazok som vymazala, ak ti toto tak strasne prekazalo.Obrazky od perfectnailsu mam preto lebo ja som im robila stranku a predavam ich produkty a ine obrazky mi nevedeli dodat.A myslim ze to ta absolutne trapit nemusi. Trosku sa krot a snaz sa radsej aj ty pomoct babat co tu hladaju odpovede na svoje otazky.nie som odbornik a preco by si aj ty nepomohla.GEJSA.taku prezyvku si dat aby ta nahodou niekto nespoznal. :D no ok ries si svoje problemy. Kazdy je nejaky a ty si bohuzial taka.
gejša: Nechcem nikoho obhajovať ale nepáči sa mi , čo tu odkazuješ pre:e-kozmetiku. Ja musím napísať, že je to veľmi ochotná žienka a myslím, že viacerým tu veľmi pomáha a odpovedá, radí... Tak porozmýšľaj, či sa to tu hodí.