Gélové nechty - výhody a nedostatky

:))

gejša
no davam len konecny gel uz nan potom..akoze dam normalne ako francuzsko nato dam kamienok do UV potom posledna vrstva gelu a UV

gejša

ne-monika ja pouzivam od jos cosmetics tipy som s nimi nadmieru spokojna na to ze maju taku perfektnu cenu. aj klasicke aj super ultra slim su super.
:)) a davas na kamienok top gel alebo iba top coat?

:))

baby poradte mi prosim :) ked si davam kamienok potom nan poslednu vrstvu gelu vzdy s ami zachvilu odplupne :( neviete co s tym?

ne.monika

ahojte,mohli by ste mi poradit dobry a lacny jednofazovy uv gel clear a nejake dobre klasicke tipy?najlepsie z nikashopu.dakujem

Lusyykia

bobika toto je forum, mne sa tiez nepaci ze si sem chodite robit reklamu. aj tak tie co tu ponukate vo velkom svoj obchod mate bud o nicom tovar alebo vysoke ceny tak naco si tu robite reklamu? nechytate sa stare dobre klasicke nechtove obchody kde maju uz super ceny a velky vyber. na nikashope maju este aj kazdy mesiac take akcie ze dovi dopo naco by som nakupovala inde. pekny den

bobika23

====ponukam široký sortiment na gelove nechty .. napriklad sady aj s lampou uz od 80eur .. a aj doplnky gely tipy stetce atd .. za super ceny dovoz z nemecka , taktiež ak by mal niekto zaujem o clip in vlasy.. staci napisat mail -adresa odstránená-

leanails.sk

nelina - Ak máš ešte záujem o ten prevádzkový poriadok, pOšli mi mailovu adresu, ja ti prepošlem moj prevádzkový poriadok. Ale je možné, že ti ho na hygiene budu upravovať, to zaleží od hygieničky

e-kozmetika

Marika 1991: gelove nechty sa nezvyknu odstranovat, vzdy sa spiluju. Iba akrylove nechty sa daju dat dole. Na internete som videla ze pomocou acetonu je to mozne ale s tym si skor znicis svoje nechty. Takze urcite spilovat.

anda8: da sa pouzit odlakovac, ale z mojej skusenosti nieje natolko dobry ako odmastovac. A odlakovac aj tak strasne smrdi :) Odmastovace niesu predsa take drahe.