Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
e-kozmetika mam pocit ze je to tu len o tvojej reklame.trochu to prehanas.a pritom neviem naco ked aj tak mas vysoke ceny, slaby vyber a este aj kopirujes obrazky z inych nechtovych stranok. najviac som vybuchla ked si si dala obrazok na ozdoby z nikashopu a v obrazku napisane logo ze nikashop. keby sa to dozvedel hocikto od koho kopirujes mas mensi problem. nic ti nehovori pravo o autorskych pravach?
lucciola-musis si spravit kurz ktory trva cca 3 dni. treti den je zväcsa po nejakom mesiaci kde budes robit nieco ako skusky.kde zalezi od kial si.
natulik- ja pouzivam najradsej super ultra slim tipy oni maju aj natural aj clear aj white na fr. manikuru. su strasne kvalitne a hlavne maju 12 roznych velkosti cize si vies vzdy najst spravnu velikost pre hocikoho.a ci clear alebo naturalne zalezi ako zdobis a modelujes.
drobec je na to specialny pripravok do ktoreho namocis nechty a potom iba podlupnes pomarancovym drievkom. prip. sa zbrusia pilnikom. daj si po odstraneni umelych nechtov nejaky ochranny lak. lebo nechty su oslabene
mandarinka- primery roznej znacky mozes najst aj na -odkaz odstránený- a ak si z ba mozes si ho prebrat aj osobne a nebudes zbytocne platit postovne.aj ja si tak berevam tovar.
ne-monika- namoc stetec do liquidu potom do akrylickeho prasku aby ti vznikla bublinka a zdob,.
ahojte kocky.ma z vas niektora skusenosti s akrylickym praskom a s akrylickymi farbami?prosim poradte mi ako nato!mam to uz doma,ale nejak mi to nejde a tie akrylicke farby,tak to vobec neviem ako s tym narabat:( vopred dakujem
ahojte ake typy radsej pouzivate priesvitne alebo natural? alebo ake? kedy?