Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

eleonora

maca vsak tam nic zaujmave nie je. aspon co sa tyka cien. tie iste veci maju aj ine shopy za lepsiu cenu. moj nazor.

eleonora

kini- mid cover znamena ze je dlhsia nalepovacia plocha (ktoru si mozes gilotinkou normalne skratit) a su na rovnejsie nechty. klasicke natural su na oblejsie nechty. ja mam aj take aj take. lebo na palec a prostrednik moj pouzivam mid cover a na ostatne oblejsie. ale to aj zakaznicky maju kazdy nehet iny.preto je asi dobre mat aj z toho aj z toho.som spokojna s tymito tipmi.su asi najlepsie ake som kedy mala a to som ich vyskusala. dost.ale najviac sa oplati kes si vezmes rovno 500ks.

kini

baby prosim vas a pouzivate tie tipy super ultra slim MID COVER ? ja totiz nerozumiem co ten nazoc mid cover znamena, ale tieto tipy sa mi pozdavali najviac. pouziva ich niekto z vas v natural? diky

e-kozmetika

lucy2201: nj urcite skus niekde inde zajst..pokial by si si robila nechtiky sama tak by sme tam hladali nejaku inu chybu, ale takto je to chyba manikerky.ale existuju zenske ktore nemozu mat gelove, kedze ich telo to nejako nechce prijat.aspon ako bibianna napisala vies co mas sledovat ked ti bude robit nechtiky nejaka ina nechtarka. ahojky

lucy2201

ahojte baby,nie sama si nechty nerobim chodim stale tej istej nechtarke.ked od nej odchadzam su ozaj pekne no potom tie bubliny a odšiepeny gel,hruza...všimla som si akurat že použiva vačšinou taky ružovy gel...vyskušam teda zajst k inej lebo každe 2 tyždne za to vyhadzovat peniaze neni bohvie čo asi....

bibianna

no ja si myslim skor ine.nemusi byt chyba v gele.dovolim si kopirovat radu niky z forumu ktory je na nikashop.sk hadam sa nebude hnevat ale jej rada je asi najviac vystihujuca.
BUBLINY-Po odmastení až do ukončenia modelácie treba dávať pozor na to aby sa zákazníčka napr.neškrabala, Čo niekedy musí ale môžu si s tým znovu naniesť na nechty maz(znovu odmastit) príp. vybavovanie telefonatov, a pod. taktiež ani ty sa nesmieš dotýkať nechtov.co sa casto stava pri pilnikovani tipov atd.mnoho dizajnerok si to ani neuvedomuje.
potom to prebrusenie a zmatnenie nechtu musi byt dokonale - cize sa nesmie nikde leknut.chyt si prt zakaznicky a potoc si s nim v odraze svetla aby si videla ci sa niekde leskne hl.ani na krajoch a pri kozicke musi byt dobre zdrsneny a musi byt odstraneny tkz.eponychium-zrohovatena kozicka kt. je prilepena na nechtove lôzko na okraji nechtu pri kozicke.vela dievcat dava na zaciatku modelacie na zmäkcenie kozicky olejicek -chyba! to sa dava iba na zaver. na zmäkcenie treba pouzivat cuticuly remover.
Velakrat treba k odmasteniu pouzivat aj pripravok na odvodnenie (dehydrate) tiez dezinfekcny pripravok. dezinfikovat a odmastovat treba aj nastroje a pomocky ktore pouzivas pri modelacii.
a to najhlavnejsie pri modelacii sa nemozes dotykat gelom kozicky ( gel nesmie stiect) preto treba nanasat gel cca 1mm od kozicky-toto byva najcastejsi dovod bublin.
potom uz len prichadza to ze kazdemu sedi iny gel. niekomu drzi ta znacka druhemu zase ta. a v posledom rade u niektorych ludi niet pomoci lebo maju taku strukturu nechtov ze im proste umele nechty nedrzia (prevazne tehotnym zenam, zamestnania s castim pouzivanim chemickych pripravkov atd...)

e-kozmetika

lucy2201: urcite zmen nechtarku, alebo ked si ich robis sama tak zmen gel a viac krat odmastuj.ale myslim si ze tam bude chyba gelu. kvalitny gel drzi pevne a nevyzera ani po 3tyzdnoch zeby sa s nim nieco stalo. pekny vecer ahoj