Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

petka333

55jaja55 sady na gelovu modelaz najdes na aukre
www.aukro.sk
a ak si kliknes na youtube.com tam najdes aj navody....alebo mi napis mail a nejako ti poradim

55jaja55

Ahojte, mam otazku .. vedela by ma nejaka kocka zaucit na pracu s gelovymi nechtami? Chcem to robit len pre svoju potrebu + rodina. + poradit vsetku potrebnu vybavu na zakupenie. Dakujem, som z Kosic. :o) Mozte odpovedat na mailik.

Lusytta

Predam UV lampu, stvorziarivkovu, s LCD displejom...s nastavitelnym casovacom..cena dohodou...blizsie info a foto mailom

Lusytta

ne.monika: z lekarne by bol asi dobry lieh, ten spiritus dilutus...ale aspon v lekarni kde som sa pytala ja, by ma to vyslo podstatne drahsie ako kupit si v nejakom internetovom nail shope cistic gelu...sice si nie som ista aku ma taky cistic koncentraciu, ci by sa teda ten lieh nedal "namnozit" rozriedenim...ja osobne by som to asi neriskovala, no :)

NAIL MASTER

eleonora- Ahoj rada by som ťa ubezpečila že exituje ochorenie nechtov,ktoré dezinfekciu nezničíš. Lieči sa pár rokov a dokonale ho nechtárka dokáže zaviesť na nechcet aj po dezinfekcii...

NAIL MASTER

eleonora

ne-monika uz aj v nail obchodoch vies kupit take dezinfekcie ako v lekarni ktore znicia akekolvek bakterie,choroby a huby. len by mali mat v nazve napr.antisepticka a dezinfekcna tekutina, steril,microbe,mikrozid, cleasept... treba si vzdy precitat popis o tovare.

NAIL MASTER

Ahojte baby, niesu nechty ako nechty, je veľmi dôležité ako sa nechty urobia!!! Nedávajte si lepiť nechty a zabudnite na akryl.. Tieto nechty spôsobujú toxikáciu organizmu!!! Vyberajte si čo si dáte urobiť a kým... Spolupracujem s veľkým mnosťvom žien a vidím čo robia nechtárky na nechtoch... je to humus! Ak potrebujete poradiť ozvite sa..
Krásny deň.
NAIL MASTER

ne.monika

kocky mohli by ste mi poradit,ze aky to je vyrobok,ktory sa da kupit v lekarni na cistenie nechtov? ja som si kupila, aj mi ta pani povedala, ktory kupuju,ale nie som si ista,pretoze jeden ma nazov spiritus cum benzino,to je vlastne benzinalkohol a druhy je spiritus dilutus, vlastne 60% lieh,tak ktory sa vlastne da pouzit?dakujem