Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

drobec007

Chcela by som sa spýtať pri dorábke geláčov aký pilník(číslo)používať, aby sa nechtík teda prechod vyrastajúceho a môjho nechtu dobre pilníkoval...alebo je lepšie používať brúsku???neviem či si ju mám objednať ďakujeem

simita1977

Ahojte!!
Chcem si objednať pilníky na brúsenie nechtov a potom aj gelú ako to je ?čím väčšie číslo tým je pilník jemnejší alebo naopak?Ďakujem za info...s

petka333

24matulka stači ak si pilnikom obrusis gel a ak sa budes blizit k svojmu nechtu tak opatrne aby si ho neprebusila...a nakoniec nechty osetri nejakou vyzivou, lakom,...

alexa26

Ahojte, prosim vie mi niekto poradit, chcela by som si urobit kurz na gelove nechty v BA, ktory je najlepsi???? a co vsetko k tomu potrebujem :) dakujem

petka333

zalezi aj od akeho predajcu na aukre kupis....ja som maximalne spokojna aj ked gely neboli najlepsie....ale inak super a rychle jednanie

nieee aukroo

55jaja55 len nieee aukro. kup si vsade inde sadu len tam nie. lampa mi odisla po mesiaci a produkty boli najväcsi sit aky som kedy videla. radsej daj o 10 eur viac a kup si sadu v normalnom shope. napr. na -odkaz odstránený-