Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte,ja pouzivam lion gel,som spokojna,ale tiez by som rada vyskusala nieco nove.rozhodujem sa medzi ibd,silcare a co poviete na enii?ked uz mam zainvestovat do niecoho noveho,tak nech je to fakt dobre.dik za odpovede od vas skusenych co mi doporucite.este sa chcem spytat,ked robim nechty so super ultra slim typmi z nika shopu,tak asi po tyzdni sa na bokoch niektore nalomia.zacala som pouzivat aj optimu gel na lepsie spevnenie,ale myslim ze to moc nepomaha.mate s tym skusenosti a ako ste to vyriesili?
alebo ibd
baby, poradte dobry ale naj UV gel,taky co je naraz na zaklad a cely necht.A co hlavne vydrzi.
drobec zalezi kolko chces investovat a ci ti zalezi aj na kvalite, ja pouzivam brusku z nikashop.sk tu JD200... je super. idu do nej ktore kolvek nahradne nastvce, ma spätne otacky a tym kruzkom si ladim sama rychlost ktora je tusim do 25.000 otacok. ti vydrzi asi na vzdy :) ja uz ju mam cez 2 roky a stale fakci ako nova a ma aj velmi pekny dizajn. som s nou spokojna.
Vsetko co potrebujete pre uspesnu modelaciu nechtov najdete na www.silcare.sk
(materialy na gelove nechty,akrylove nechty,manikúru, nechtové tipy, ozdoby na nechty,3d zdobenie,skolenia a kurzy nechtoveho designu
-----------------------------
Všetko pre nechtovú modeláž.
Tak ako vidím bude to dobrá investícia už len zistiť kde kúpim nejakú kvalitnú...mohli by ste mi odporučiť???
Čiže je lepšie investovať asi do brúsky je to výhodnejšie ako pilníkovanie.....