Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

profinails

Používateľ
maca123:
ahoj, všetko čo potrebuješ vedieť o nechtoch, zdobení nechtov, školeniach a kurzoch a ostatných informáciách týkajúcich sa gelových alebo akrylových nechtov nájdeš na:
www.silcare.sk
i-nechty.info
www.gelove-nechty.estranky.sk

formy

jasne ze sa daju robit nechty aj gelove pomocou formy na nikashop.sk pod step by step mas postup aj s obrazkami. prip. ked este nebude nieco jasne aj tam je forum tak tam to poradia

nelina

bibianna,
mylim,ze gel nanasam dobre,skusila som naniest aj optimu-to mi na skoleni poraila skolitelka,ze to mame nanasat v pripade,ze sa budu po bokoch typy lamat.mne to pripada,ze sa to nalomi v mieste,kde prebrusim prechod medzi vlastnm nechtom a typom,pritom to robim fakt opatrne.este sa chcem spytat,prisli mi priehladne typy,chcem ich vyskusat,je tam kratka zarazka,treba ju tiez zbrusit do stratena,alebo jemne?
lusytta,mozes mi poslat ceny ibd gelov na mail:ziacikova.ivana@gmail.com?
inak som rada,ze tu toto forum funguje.dik za kazdu radu od vas skusenych.

lesslie

preco by sa nedal gel nanasat formou? da sa aj gel...skus si dat na youtube do vyhladavaca gel nails forms a mozno ti nieco najde...vela stastia

bibianna

nelina ako nalomia? mne sa to s nimi este nestalo a dobre nanasas gel aj z bokov a obalujes gelom cely tip?
Lion je ok, aj silcare aj ibd aj nsi,
ale enii mne moc nesedelo. aj ked kolko ludi tolko chuti ale podla mna to nie je bohvie co.