Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
mate niekto sadu zdobiacich lakov s tym stetcom a ihlou ? je to dobre ci sa to neoplati ? dakujem
ahojte, chcela by som požiadat o rada.ked nanášate druhú a tretiu vrstvu gélu tak ten čo je pod tým treba aj obrúsit?a primer sa dáva iba pod prvú vrstvu gélu?dakujem
vitase: jeden je vo dvore na Kovacskej, tam kde je zalozna...priamo v podchode...ale maju tam toho malo a zda sa mi draho...podla mna pre Kosice je najlepsi vyber a najvyhodnejsie objednat si z -odkaz odstránený-
V ramci Kosic je pri akejkolvek objednavke dodanie zdarma ;) Co konkretne by si potrebovala? Mozno ti viem konkretne povedat lepsie...kludne napis mail ;)
simona akurat dnes som pozerala na nikashop.sk mas pod step by step aj kolonku Uv lampy a tam mas presne rozdiely popis a ake druhy su prip. aky je medzi nimi rozsiel kukni tam.
ahojte, viete mi poradit, chcem si kupit sadu na modelaz gelovych nechtov a neviem ci urobi rozdiel na kvalite aj to,ci budem mat 1-ziarivkovu lampu, alebo 4-ziarivkovu...ci je v tom nejaky rozdiel...dakujem za odpoved
Ahoje, vie niekto, či je v KE nejaký obchod na všelijaké tie veci na gélové nechty? ďakujem
e-kozmetika: nic sa nestalo :) co som ja videla, tak sa daju gelove na sablonu aj pomocou dual systemu robit...este som pomocou dual systemu neskusala, ale videla som na videu ze to ide, tak neviem ... :)
inak kolko asi vydrzia tie nechty,ok viem ze po 3 tyzdn by sa malo ist na dorabku, ale keby sme trebras nesla tak vydrzia aj 2 mesiace, bez toho aby mi odpadli alebo praskli?