Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

katka11

Lusytta dakujem za rady aj si strašne zlatá že ma chceš trochu zaškoliť ale bohužiaľ som z druhého konca SR :-(

poskúšam tvoje rady a uvidím ako bude dariť :-)

ozaj a akú značku používaš? ja som s enii spokojná ale tak určite vyskúšam raz aj ničo iné
ešte raz veľmi pekne dakujem

Lusytta

eriQ: nic proti, ale asi si si neprecitala poriadne co som pisala...nemysli si ze neviem co VSETKO musis splnat ked chces mat salon a dokonca aj viem ze je to epidemiologicky zavazna cinnost a ze musis mat kurz na hygiene aby si mohla v tejto oblasti podnikat...ja len pisem, ze babam ktore si chcu robit nechty samy doma a nie niekomu inemu som ochotna pomoct, lebo podla mna im za tie prachy kurz nestoji...Koniec koncov, varenie je tiez epidemiologicky zavazna cinnost a kolko kurzov mas ty? ;) A vies ze na kazdy druh potraviny by si mala pouzivat samostatnu dosticku a noz a tak?? A vajcia treba pred pouzitim 1/2 hodiny dezinfikovat v chlorovom roztoku? Fakt nie v zlom, len ma mrzi ked dakto necita poriadne...

Lusytta

katka11:ja by som pre istotu stale dala este nejaky gel navrch, hoci len tenku vrstvicku, je sice leskly ale asi by som sa bala ze tym ze je farebny, ci sa pri dacom neosucha...lenze ja si stale este davam nan nejake zdobenie, bud farebny gel, alebo glitre abo daco, cize to mam stale niecim prekryte :) Inak, ak by si naaaahodou bola z KE, mohli by sme sa stretnut, ukazala by som ti ako na to aj aky gelik pouzivam ja :)

katka11

Lusytta

dakujem krásne za radu
ale tak či som to dobre pochopila pre istotu :-)
tak spravím klasicky modeláciu a potom dám kamufláž ako si hovorila pri okraj menej a potom už ničím nezakončím? je pekne lesklý?
alebo ak použivam jednofázový tak podklad - kamuflaž - potom na vrch ešte vrstva gelu?
čisto na nehet sa teda neoplatí bo robí odchlipy..
dakujem za radu ale je to dosť komplikované aspon viem niečo a už len vyskušat čo mi pojde a ča mi sa bude pačiť
dakujem krásne :-))

sanola

Lusytta- ahoj, úplne s tebou súhlasím. Tiež som začala s gel. nechtami: robím len sama sebe a o to mi aj išlo) a celý postup som sa dozvedela tu...Odvtedy mám svoje nechty veľmi pekné (odkedy ich spevňujem gélom).Myslím, že naozaj nepotrebujem kurz. Som veľmi spokojná a vďačná, že mi tu jedna ochotná žienka pomohla a všetko napísala. Naozaj to nie je nič ťažké a dá sa to zvládnuť aj doma.

eriQ

lusytta je mi jedno či sa tu hadate,alebo nie.fakt je ten,že maš trošičku skreslené predstavy ked to zrovnávaš s e-čkami.nechty sú v inom leveli.všetky čo majú salon majú za chrbátom samé kontroly od OHS,UP danový,živnos....a to nevieš dna ani hodiny.bysi videla aka pokuta za každú baktériu.modeláž nechtov je vykonávanie eoidemiologicky závažných činností.to je další kurz ked chceš nechty robit,len vidím že to tu vela ludom neprekáža.asi bude lepšie ked to tu nbudem čítať.prajem vela úspechov.

profinails

Ahojte,
všetky informácie na modelovanie nechrtov, použitých materiáloch nájderte na stránke www.i-nechty.info
Materiály na modelovanie si možte prezrieť na www.silcare.sk
Modelovanie gelových nechtov však nemá význam, ak si neabsolvovala kurz na modelovanie, inak budeš robiť gelove nechty s chybami, ktoré prispejú a budú cestou k nekvalitným nechtom, príp. možeš poškodiť prírodné nechty.
Čo sa týka kamufláže - maskujúceho gelu je to veľmi dobrý produkt pri modelácii gelových nechtov, len je treba vedieť ho použiť, to sa týka aj farebných gelov.

Lusytta

katka11: nemam skusenost s Enii ale s inymi make upmi...vseobecne sa make up gel povazuje za farebny gel a rad robi odchlipy...okrem toho ak by si ho pouzila ako modelovaci za 1. by sa ti to asi predrazilo, za 2. by nechty vyzerali prilis neprirodzene...ja zvyknem nechet normalne vymodelovat a potom naniest make up, pri kozicke menej, tam kde vidno volny okraj vlastneho nechta alebo chcem nieco prekryt viac...kamozky zvyknu robit aj tak, ze daju tenku vrstvu modelaku (ak pouzivas primer tak daj pod to) - len natriet, na vypotok potom make up a potom modelovat...ja radsej davam na urobeny nechet lebo za a) ak kocka druhy raz uz nechce make up,lahsie ho odstranis bez toho aby zostali flaky a za b)zda sa mi ze ak dam najprv make up pri doplneni, ze potom vidne aky je nechet hrbolaty, aj ked nie je...neviem ci som to napisala dost jasne :D

Lusytta

no tak sa tu podme teraz o tom hadat! Podla mna ak niekto nevie absolutne nic o postupe pri modelazi gelovych nechtov a zavita na toto forum, tak tu nie je preto, aby hned isiel robit nechty niekomu druhemu...stale predpokladam ze dotycna to chce vediet pre seba, ze berie na seba rizika spojene s tym ze experimentuje s castou svojho tela a ze asi by pre nu vydavok minimalne tych 5000 korun za kurz bol privela ak hcce robit nechty iba sebe...to je tak ako by ste odsudzovali niekoho kto by sa vas spytal ako si ma spravne zafarbit vlasy...mysleli by ste si ze taka kocka chce byt kadernickou a poslali by ste ju na kurz?! Inak k tym odbornickam na strednych odbornych skolach...myslite si ze je zaruka ze dievca co skonci taku skolu ako nechtova dizajnerka bude zarucene dobra? Ja som videla len jedno foto nechtov co robila "majsterka odborneho vycviku" a poviem vam, vacsi grc som v zivote nevidela...samozrejme, mohla to byt vynimka...k tomu co ta na kurze naucia: povedia vam VSETKY vyrobky ktore by ste nemali pouzivat lebo daco obsahuju co je zdraviu skodlive? Ak nie, tak je to asi tolko platne ako kebyze viem, ze nezdrave je E240 a vyrobca tam miesto toho napise arabska guma...a k zeleni na nechtoch...prisla mi tak kamoska z profi salonu, kde si s tym manikerka nevedela poradit, proste sa jej flaky objavovali bez ohladu na sposob modelaze a potom jej zmizli...samozrejme, mozme urobit vsetko pre to aby sa take veci nestavali a napriek tomu sa to moze stat aj skusenej nechtarke s maximalnou ostrazitostou a hygienou pri modelazi...Posledna veta: Kto nechce druhemu poradit, nech necha tak a nech tu nechodi, sme tu na to aby sme si pomahali...myslim...howgh :)