Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte
chcela by som sa spýtať tu skúsenejších :-)
chcela by som kúpiť gel kamufláž od enni a je to ako modelovací gel treba podeň bezpodmienečne aj podkladový??
lebo používam jednofázový a zdalo by sa mi zbytočné kupovať podkladový keby to držalo aj bez neho ..
ďakujem za rady
maminka13342 pridávam sa k adrien.ved to ako keby si chcela zo dna na den robit kaderníčku a niekomu napíšeš že máš chaos vo farbách.mimochodom išla by si k takej?je to nefér voči zákazníčkam.a o tej čiernej práci to bz som tiež zvážila.
dang:zabudla si napisat cest vynimkam...kedze ja robim nechtiky doma...za 17 € nove takze su dost lacne...a dodrziavam max. hygienu..mam 2 kurzy za sebou a zakaznicky su s nechtami velmi spokojne...tak len tolko..aby si kazdy nemyslel ze ked robim lacne a doma tak som zla nechtarka....salony zas vela krat predrazuju a spravia ti horsie nechty ako nejaka nechtarka doma...vela bab to robi popri materskej doma a uz len preto su zle nechtarky?
ano pridávam sa k adrien.Už nikdy viac doma u kamošky.Dezinfekcia a hyg.TO JU NIKTO NENAUčIL.POTOM SOM MALA PO NECHTOCH ZELENé FLAKY.V salone vzdelaná nechtárka hned vedela čo to je a čo s tým dala mi to do poriadku a radšej si to zaplatím,ale je to fakt na úrovni a kvalita, ako nejaké bohviaké lacné mišungy.príliš lacné nechty-príliš podozrivé.ved ked robím poriadne a kvalitne tak to ničo msí stát.bohvie z čoho sú tie domáce lacné nechty.
sima20 aešte ti poviem ,že je to celé aj o chémii čo sa naučíš.Napríklad také MMA je dávno v EÚ zakázané/ale stále niektoré firmy predávajú výrobky s jeho obsahom.čo ked s ním poškodíš nechty? o chorobách nechtov to všetko treba vediet.lebo inak je to robota na kolene.načo chodia kaderníčky,alebo kozmetič.do školy??Potom by každý len napísal akú farbu na melír a hotovo.A nakoniec je to čirna práca.Nebojíš sa danového úradu??ak chceš pošlem ti kontakt kde som bola ja na kurze.
sima20 Poradím ti to čo písala eriQ včera a plne s nou súhlasím.ešte ju doplním,že na kurze sa naučíš stráááášne vela ide o to aby si si vybralA TEN SPRáVNY. mna na kurze nenútili nič kupovat,ale práve ma velmi usmernili kúpit si správne a len to čo potrebujem.Ved to nie je len aký gel si vybrat.jeto aj o tom na aké nechty mekké, poškodené suché ,...akú prácu bude snimi zákazníčka vykonávat...akú dlžku bude nosit.viš preto je na trhu tolko gelov,každý z nich má svoj význam.
potrebujem poradiť pri výbere gélu a ako sa používa koľko krát nanáša a podobne.stačí kúpiť gel IBD BUILDER GEL CLEAR a treba pod nanášať aj primer?
Chcem začať robiť doma gelové nechty no potrebujem info o tých UV geloch bo v tých mám chaos :) ak bude niekto ochotný kontaktujte ma na mail budem rada :)
fiammante@azet.sk
Chcem začať robiť doma gelové nechty no potrebujem info o tých UV geloch bo v tých mám chaos :) ak bude niekto ochotný kontaktujte ma na mail budem rada :)