Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

Lusytta

eriQ:vies,ja takymto babam vzdy rada poradim, podla mna ked si chce niekto robit nechty sam a nema v umysle sa s tym zivit tak je mu kurz na prd, stoji prilis vela a vacsinou ta dotlacia do kupy veci co nikdy nebudes potrebovat alebo su predrazene...ja kurz nemam, som podla slov mojich kamosiek co im robim nechty citlivejsia a preciznejsia nez nechtarky v studiach a nikdy som nikomu neublizila...a to hlavne preto lebo som mala stastie na super baby ktore mi poradili v mojich zaciatkoch, usmernili ma aby som nerobila hlupe chyby...a kedze im to nemozem vratit, tak aspon posielam dalej...a ked budem chciet zivnost, tak na kurz pojdem a budem mat pocit ze su to vyhodene prachy lebo ma tam nic nove nenaucia co by som nevedela a pojdem tam len kvoli papieru...koniec koncov,ked si niekto znici nechty, moze vinit len sama seba, nikoho ineho

Lusytta

drobec007:no, ked namodelujes a ocistis nechet, cely ho prebrus bud uplne jemnuckym pilnikom alebo brusnym blokom, pripadne este uprav hrubku spicky (predsa len tie trblietky spicku "zhrubnu"), nanes tenku vrstvu gelu len yam kde chces mat trblietky, nanes trblietky stetcom ako som ti pisala alebo mozes aj ponorit prst do trblietok, ale zda sa mi ze z toho je viac neporiadku,jemne opras trblietky ktore sa neprilepili na gel (na to je najlepsi taky vejarovity stetec ak mas alebo nejaky s jemnym vlasom) a nechaj hcvilu vytvrdit v lampe,zas oprasit, nasledne odporucam nabrat vacsie mnozstvo gelu a jemne ho nanasat z lozka na spicku,aby si velmi netlacila takym polosuchym stetcom na tie trblietky :) Moje najoblubenejsie gely su IBD, veeelmi kvalitne a v nasich zemepisnych sirkach aj velmi drahe, prave som robila objednavku z USA...inak su celkom ok aj Lion a Silcare :)

eriQ

drobec007 ja by som ti v prvom rade poradila,ked chceš robit nechty urob si poriadny kurz,kde by ta mali toto všetko naučit.A ak ho máš tak si vypýtaj naspeť peniaze,pretože to sú priam základné veci ktoré by si mala ovládat.Všebecne pri takychto neznalostiach a vlkej odvahe robit nechty sa už prestávam čudovat tým člankom o zničených nechtoch,alebo nechty som si dala urobit raz a už nikdy viac....potom úsilie nechtárok,ktoré si svoje meno budujú roky a poctivo vyjde všetko nazmar.robit nechty nie je len akási modeláž,je to dotykové povolanie a možeš ohrozit aj zdravie/zdravé nechty.../

milada BA

Ano poznám Sabi-nail výrobky hlavne gély sú podobné ako od lioncosmetics,dobre sa stým pracuje tak že odporúčám každemu.

sabina 12

Ahojte baby má tu niekto skúsenosti s výrobkami od SABI-NAIL? Našla som ich stránku www.nechtyshop.sk.
Majú zaujímavú ponuku,chcela by som od nich objednať.

drobec007

Mohla by som sa ešte informovať kto mi odporúčí dobrý gél jednofázový akú značku mám kúpiť??? hcela by som vyskúšať niečo iné teraz som mala TASHA...

drobec007

Lusytta: ďakujem za radu ale mohla by si mi presnejšie napísať treba dať iba na špičku trošku gélu a potom do prášku nebude sa to nejako roznášať

Z inginails objednávam aj aj a musím sa pridať ešte som s nimi nemala ani jednu zlú skúsenosť.

Lusytta

peterka 30:z inginails objednavam bezne a nikdy sa nestalo ze by ma osmekli...raz spravili chybu ktoru som hned reklamovala a bolo to v dalsej fakture odratane...podla mna by si to mala riesit s nimi a nie rovno ohovarat...ja sledujem vyvoj tej firmy takmer od jej zaciatkov a osobne sa stretavam s ludmi co tam robia nakolko som tiez z Kosic a poviem ti, pri tolkej praci a tolkych zakaznikoch sa chyba stat moze...

Lusytta

drobec007:pokojne pouzi modelovaci gel, ale len ked chces dat trblietky na gel a potom zaliat...ak chces zamiesat trblietky do gelu, odporuca sa pouzit nejaky redsi, ud podkladovy alebo vrchny...mozes pouzit ten isty stetec na nanesenie gelu ako normalne, na nanesenie trblietok odporucam nejaky okruhly a dost chlpaty, ja mam taky co bol povodne urceny na akryl ale mozno aj obycajny z papiernictva na vodove farby by mohol fungovat :)