Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Pre Elenoorku.Ja by som chcela reagovat na inginails,presnejsie varovat,pretoze nemam dobre skusenosti s touto firmou.Pri kazdej objednavke spravia podraz,ci su to odsipane trblietky,brutalne zriedene laky,namiesto 50 kvetiniek mi poslali 40,v boxe typov vymeneny lep atd...pozdravujem toho cvoka co to tam obsluhuje ''Radko''
ja ich mam vyse pol roka a som s nimi nadmieru spokojná, tiež sa mi nepáčia dlhé, tak mám také akurát.. aj s gélom som spokojná, lebo som si už konečne našla takú "nechtárku", ktorá má gél, ktorý sa mi neodlupuje od nechtu a pritom je najlacnejšia.. dorábka stojí 12€.. a ked ideš úplne nanovo, že ti musí lepiť typ, tak 18€
a výhody? hlavne to, že si nemusím každý 3 deň prelakovávať nechty a keď napr. pečiem, tak sa nemusím bať, že by som ten lak napr. zjedla :-D
Kto by mi vedel poradiť aký je postup: keď sa dáva gél s práškom treba tam dávať nejaký špeciálny alebo ten ktorý používam pri modelácii a aký štetec tam treba? ďakujem
mozete mi niekto poradit ohladne odsavacky? vsetok prach ide do sacku alebo sa vam stalo ze ste mali prach aj pomimo?
ich> vycisitis ho, len to bude trochu trvast, ja som pouzivala na aplikaciu gelu s trblitkami obycajny maliarsky stetec, a neskor som si kupila original na gel, nechcelo sa mi cistit
lesslie-dakujem mala som obavu,ze sa tie trblietky nebudu dat uplne vycistit a budem ho musiet pouzivat uz iba na trblietky.este raz dakujem
ich> ano da sa ocistit
sú pekné a sexi