Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

wiera

Prosim napste mi niekto presny postup pri robeni akrylovych nedchtov {popis materialov a ich nazov} Dakujem vam velmi pekne. WieraW@azet.sk

wiera

Prosím Vas napíšte mi niekto presný popis (materiálu a tekutín+názov tekutin( potrebných pri drábaní akrylových nechtov. Dakujem vam velmi pekne.

janta.sk

gelové nechty vôbec nie sú o ohrýzaní a pod....je to o kráse....a vôbec sa nelámu ak ste opatrná...a čistenie?zubná kefka...žiadny problém...sú úžasné,elegantné,lacné...a dopĺňanie?ktorá si nenájde na svoju krásu 1 hod mesačne??? :o) držím nechty

ingrid

ahojte, chcela by som poprosiť niekoho, kto robí nechty, aby mi napísal, čo to obnáša, otvoriť si nechtové štúdio.Ďakujem

lumika

Ahojte kočky. Keďže mám skúsenosť s gelovými nechtami, možno poslúžim radou, ak sa niekto nevie rozhodnúť. Celý život som si obrýzala nechty a tak som sa v 40-tke rozhodla pre gelové. Nesmierne som sa z nich vytešovala, mať konečne krásne upravené nechty to bola paráda. Mala som ich asi rok, ale stálo ma to kopec času a peňazí - pravidelné dopĺňanie. A tiež mi vadilo, že medzi vlastný a gelový nechet sa dostala časom špina napr. pri práci v záhradke (aj keď som používala rukavice) a to bolo nepekné. Tak som si ich už nedala urobiť. Ale neľutujem, lebo som si prestala ohrýzať nechty a to je super.

anaibib

Ahojte, čítam, tu vaše príspevky, a chcela by som vedieť o akom brúsení tu hovoríte. Pred nalepením gelových nechtov sa brúsi vrchná časť nechtu? Nikdy som si to nedala robiť, ale zamýšľala som sa nad tým, že na nejakú príležistosť by som to podstúpila. Ale ak je tam riziko poškodenia nechtov /ako opisuje jeden príspevok, lámavosť atd./ tak by som takúto krásu nechcela za žiadnu cenu.
A tak to vyzerá, ak sa brúsia celé plochy nechtu, tak tam je pravdepodobnosť poškodenia, ktoré nestojí za to.

klak

Ja som si tiež ohrýzala nechty a dala som si urobiť gelové. Ohrýzať som sa odnaučila, ale stálo to dosť peňazí, pretože som si ich chodila dopĺňať keď podrástli. Ale moja skúsenosť je taká, že už by som si ich nikdy nedala robiť, vôbec žiadne, pretože keď som sa rozhodla že si už nechám čiste svoje, tak tie moje ostali hrozne mäkké, ohybné - jednoducho od zdravých nechtov mali ďaleko.

chrobackiee

ahojte, ja som si celý život obhrýzala nechty a pred asi 2 mesiacmi som sa rozhodla pre gelové, no najprv som bola veľmi spokojná, až kým sa mi po okrajoch nezačali odlepovať alebo čo to robilo, mala som to na okrajoch také bledé pretože tam bol vzduch a dokonca mi 3 aj úplne odpadli, potom som išla do salónu dala mi ich dole a spravila mi nové. dala mi sice zľavu ale aj tak som tam nechala 700sk a teraz ako sa na ne pozerám tak už dva mi zase robia to iste čo vtedy tak som úplne z toho nešťastná, lebo by som sa ich nechcela vzdať veľmi sa mi páčia a som rada, že mám prvýkrát v živote dlhé nechty, ale zase nemienim každý mesiac vyhadzovať toľko peňazí. neviem či je chyba vo mne alebo v tej panej, ona vravela že to môže byť z toho že tá vodička ktorú mi dávala pod ten necht nebola dobre zaschnutá. ak máte niekto tiež takéto negatívne skúsenosti tak o tom tiež napíšte, lebo mám taký pocit že len mne jedinej sa to stalo. alebo mi praďte čo mám s tým robiť. ďakujem

terry

a este nieco, spravia aku kolvek dlzku, nemusi mat kazdy, na to ze su to umele dlhanske, ja kedze si obhryzam svoje, som mala uplne najkratsie urobene ako sa daju a ja som mala pocit akoby som mala dlheee, a boli uper, keby som vydrzala a mal svoje take pekne... neviem sa toho zbavit a hanbim sa ukazovat svoje ruky, je nechutne podla mna, aj ked niekoho vidim ze si obhryza hned ho upozornim, nech to neorbi no na seba pozor neviem dat... uz som skusala kadeco, myslela som, ze aj po umelych ked rastu spolu s nimi aj moje, ze uz vydrzim, ano, mala som ich asi mesiac take pekne dlhsie... no dlho nevydrzali, zas mam take okusane ze fuj.... a uz sa znova tesim, ked pojdem na umele :)