Gélové nechty - výhody a nedostatky

pupatko

Ahojte, poprosila by som nejakého milého človiečika, kto by mi opísal postup práce gelových nechtov. Ďakujem prosím odpíšte na moj mail.davadent1@stonline.sk

kacenka277

Ahojte babenka.Velmi sa mi pacia gelove nechty a rada by som si ich robila sama doma.Velmi rada by som poprosila o niekolko rad pri vybere vhodneho materialu a pomocok pre zaciatocnicku.Na internete som nasla niekolko stranok s bohatou ponukou, no ako si spravne vybrat???Prosim poradte.Dakujem.Katka

duška

Ja mám gélové nechty asi štyri roky a neviem si bez nich predstaviť existovať.Je to pekné a aj žena sa dobre cíti keď má upravené ruky.Všetkým,vrele odporúčam.

tiňuška

Ahojte, mám podobný problém, od detstva si kúšem nechty. Nie je to až úplne najhoršie-do mäsa a do krvy, ale chcela by som si tým už raz a navždy prestať. Preto by som rada vyskúšala aj ja gélové nechty, neviete mi niekto poradiť nejaký dobrý salón v BA, najlepšie DNV,Dúbravka... tak aby vydržali aspoň 4týždne a do tých 600Sk?

inuška

Ja som mala gelové nechty asi pred 3 rokmi, fakt boli krásne. Robila mi ich kámoška odborníčka. Dosť dlho som čakala na svoje, boli strašne krehučke a hneď sa lámali. Je to pekné, ale ja už nikdy viac.Teraz mám svoje a celkom pekné, spevnili sa mi a pravidelne sa o ne starám.

kara

tak baby gelove nechty za 300-500sk,to ste lacny región:) ja mam gelove,niekedy aj s bielou špičkou a cena cca 700-900,sk,ako kde.Ale okrem toho,že je to pekné,je si treba na to zvyknúť,dĺžku si výberie každá žena sama a nerobia sa zadrhy okolo nechtov.