Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Ahojte baby, takže ja sa venujem modeláži gélových aj acrylových nechtov, tak sa vám pokúsim poradiť, ako na to?!Odporúčam vám vždy, pred manipuláciou s rukami dezinfikovať!Či už ruky, alebo pomôcky, ktoré používate.Začnete úpravou kožičky okolo nechta, nanesiete si zmäkčovač a kožičku zatlačíte a v prípade, ak má zákazníčka zádery, tak ich odstrihnite!
prosim poradte mi. kamoska si robi tak isto gelove nechty ako ja teda nalepi tipy a polozi nan gel. ale jej po par dnoch pukaju/lamu sa pozdlzne. co robi zle??? prosim piste na rajni@post.sk
ahoj Natalilinka25,ja si myslim že medzi g.n.a akrylovymi je podstatny rozdiel,mala som aj gelove teraz mam akrylove.Je to v tom že pri gelovych sa konček nechta lepí a potom zaleje gelom(3x)a potom stvrde v špecialnej lampe.Akrylove nemože robit hocikto tam sa jedna o modelaž teda nič sa nelepi ale cely nechtik sa vymodeluje.Takže mne uplne vyhovuju akrylove lebo sa mi pri g.n.stale odliepali končeky a som do toho vrazila hrozne vela penazi totiž som sa za svoje ohryzene nechty strasne hanbila a teraz sa pyšim dlhymi pevnymi nemam naozaj žiadny problem všetko s nimi robim mam ich asi pol roka a ani raz mi ani jeden neodpadol aleob zlomil, ale samozrejme zaleži aj od dizajnerky.Takže je to len na tebe ako sa rozhodnes,PAPA a pekny den
AHOJTE.jA SOM MALA NECHTY VELMI DLHO SU SICE VELMI PEKNE ALE AKO POTOM KED UZ NEMATE GELOVE VYZERAJU VASE NECHTY?STALE SA LAMU SU HRBOLATE, LAMU SA ATD.G.N.STOJA OKOLO 800-1000 V SALONE KED SA NAHODOU ZLOMI NECHT DO MASA TAK POTOM TREBA CAKAT DOST DLHO KYM SA TO ZAHOJI A POTOM TO VYZERA UCHVATNE KED SU VSETKY NECHTY PEKNE A JEDEN STALE ZALEPENY.A MAJU JEDNU NEVYHODU ONI SA VACSINOU LAMU LEN Z BOBU A S VASIM NECHTOM