Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

terry

BARBORKA ahoj, ja si tize obhryzam nechty a uz som si dala robit tri krat umele, prvy krat koli stuzkovej, mala som akrylove dala som za to 650SK, boli nadherne, krasne mi ich spravila, vyzerali ako moje, vydrzali mi vyse mesiaca a kedze som do nich stale kusala tak sa zacali lamat, tak som si ich sama dala dole, jednu nevyhodu mali, ze som svoje mala potom dost znicene, boli oslabene, pretoze pred umelymi mi ich pilnikovala z kazdej strany, ale inak som bola velmi spokojna. Ked som si dala druhy krat, to som nadavala poriadne, pretoze ma nahovorili na gelove, no som vtedy povedala ze nikdy viac, straaasne mi to spravila, na dotyk bolo citit kazdy pohyb ako roztierala ten gel, nieco strasne, nerovne a nepresne urobene... asi dva tyzden som to s nimi vydrzala a potom som ich dala dolu, fuj a to som aj 1. aj 2. krat bola akoze u tej istej... jednoducho hruuuza, ale aj tak, dala som si robit nechty este raz, na svadbu mojej sestry, ale uz u inej osoby a gelove, bala sa mi ich robit, pretoze na take moje kratke obhryzene nechty... bala sa ze hned odpadnu, ja som ju presvedcila nech sa na to da, ze uz som mala umele a vydrzali, no ona mala zle skusenosti... pytala len 300SK!!! Boli super, gelove ale dokladne spravene....a vydrzali dllllho, zalezi to len a len od tej osoby ktora ich robi, ci ich odflakne alebo sa tomu povenuje... sla by som znova a aj pojdem :)

barborka20

ahoj prosim poradte mi obhryzam si nechty a rada by som si dala spravit gelove alebo akrilove nechty da sa to urobit aj na take nechty

sany

Ahojte potrebovala by som poradit alebo ak niekto nahodou nema presny postup pre tvorbu gelovych nechtou niesom si totizto uplne ista ci nahodou nerobim nieco zle.Dakujem

satinda

ahoj,mala som gél. nechty a ak ste si predtým obhrýzali nechty (lámali sa),ako ja, gélové NEODPORÚČAM. Mala som ich asi pol roka a moje nechty potom vyzerali 100x horšie-všetky mi postupne odpadli.Gél praskal (samozrejme závisí od kvality). Teraz mám akrilové a to sa NEDÁ porovnať, vôbec neodpadnú, lebo technika robenia je iná - nič sa nelepí ani necht nebrúsi!sú prirodzenejšie

renka

U nás stoja gélové nechty okolo 700,- Sk, dopĺňanie 350,- Sk, pokiaľ sa neodlomí neht, potom je to o niečo drahšie lebo sa dáva nová násada.