Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte kocky, tak aj mna velmi zaujimaju gelove nechty a velmi sa mi pacia, dokonca by som sa ich pokusila urobit aj sama, kde sa daju kupit pomocky na ich urobenie, teda vsetko co s tym suvisi, viete poradit? dakujem
Dadka
kde mas tu dizajnerku? si v BA?
mam kamaratku, co ich robi za 300-500. seriozne a pekne... :) v mt :))
je to uuuzasa a naaaaaadherna wecicka:)
ahoj všetci.. tak ja sa svojimi nechtíkmi pýšim uz jeden rok. nedala by som na ne dopustiť. mám vynikajúcu nechtovu dizajnérku, ktorá mi ich vždy veľmi pekne aj nalakuje. tieto nechty mi dokonca vydržia 4 až 5 týždňov. iba jeden krát sa mi stalo, že sa mi zlomil. vyskúšala som veľa dizajnérok a musím povedať, že aj keď je drahá nemusí byť dobrá...
ja som si tiez obhryzala, dala som si gelove nechty spravit. teraz ich mam asi mesiac dole, ale svoje si uz nekusem. mam ich jemnucke, lamu sa, ale som na seba pysna, zvladam to dobre
Ahojte!!!!zhanam niejaku sikovnu holku co robi gelove nechty a vse co sa tyka nechtou, nemam cas chodievat do salonu a tam sediet a tak pod... Takze ak niejaka cita co chodieva domou robievat nechty a venuje sa tomu vazne tak neh sa ozve ..presov...
alebo co niejaka cita co ma kamaratku co to robi a je z PO a je ochotna prist ku mne domou a urobit mi nechty nech sa ozve...dakujem!!!