Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Posli mi ten katalóg, prosim ta, dakujem. e-mail: angina11@azet.sk
Ja mam geloive nechty vyse roka robim si ich sama a som s nimi nadmieru spokojna nikdy sa nemusim bat ked niekam idem ze sa mi zmlomi necht a nebudem mat pekne nechty su pekne a ked ste opatrne tak sa nelamu ale ovsem ak si ich da nejake tela ktore kade chodi naraza do stien a neviem do coho este tak pre take su gelove nechty nie je citam aj kritiky ze gelove nechty si moze dat len nejaka panicka co doma nic nerobi nie je to pravda ja sa normalne staram o domacnost takze gelove nechty odporucam
ahojte, na doplnanie gelovych nechtov treba chodit cca za 3 tyzdne. Ak ti ich urobia kvalitne, tak medzi doplnanim vobec neodpadavaju a su stale pekne. Mne ich robi jedna pani a som s nimi velmi spokojna, mozem fakt vsetko robit su stale pekne, a vobec nezltnu...
ahoj eeelaa,neviem kde si si prečitala že gelove nechty vydržia 3 mesiace, podla mna to tak nebude.ja som mala gelove,každe 3tyždne som chodila na doplnanie ale vobec sa mi nepačili.Pekne boli tak týžden a stale mi odpadavali takže som sa tiež nevedela doplatit.Skusila som akrylove a taky vysledok som teda nečakala mam nadherne dlhe tenke nechty mam ich už asi 3ti mesiac a nemam absolutne žiadny problem naskor ma stali 900 a doplnanie 400 teraz ich mam napr už 5ty tyžden a stale držia aj lak na nich vydrží 1MESIAC a doma sa vobec o ne nemusim starat.Tak ak mas problem s lamavostou(ja som si obhryzala)tak skus.Pekny den
ahojtem
mam gelove nechty, som s nimi maximalne spokojna, nechty mi nikdy nenarastli, ziadne olejcekovanie nepomohlo takze nasuhlasim ze s nazorom, ze gelove nechty nie su posledna nadej na pekne nechty :-)
ahojte, neviem, či som to správne pochopila, vám gélové nechty vydržia 3 mesiace? a až potom idete na doplnenie? lebo aj ja som mala gélové nechty. Ale tie moje vydržali max. 1 mesiac, a už som musela ísť na doplnenie, a ked som si dala bielu farbu na koniec, tak po týždni už farba išla dole, a musela som sama konce maľovať, aby som ako - tak vyzerala. Potom som už nemala nervy, veď keď už zaplatím za nechty 800 Sk, tak som dúfala, že vydržia aspoň mesiac, bez toho aby som ja musela s tým dačo robiť, nie? tak som to nakoniec dala dole, teraz mám celkom krátke,lebo sa mi dosť lámu :-(
Ahojte,
taketo nechty asi najviac "beru" prave tie z nas,ktore si ich od detstva obhryzame...Aj ja som na tom podobne, ale ked sa chce, tak sa daju aj vlastne nechty vypestovat. Tie moje boli asi 3x dlhe, pevne a pekne, aj ked dovtedy rokmi okusavane. Dokazala som to vsak stale len v pre mna bezstresovom letnom obdobi. Raz mi vsak vydrzali aj viac ako pol roka, lebo som si ich kazdy tyzden namacala v olivovom oleji, cistila citronom, kremovala, pilnikovala a lakovala...Ked prisla, zima, stres, skusky a menej casu na starostlivost o ne, tak sa mi postupne polamali a opat som sa vratila k obhryzaniu...Toto leto som si dala urobit gelove. Vdaka starostlivosti vydrzali takmer 3 mesiace a boli aj kvalitne urobene a pekne. Dnes si idem dat urobit gelove po druhykrat, lebo svoje mam od oktobra polodlhe a stale mam tendenciu si ich obhryzat, ked nie su pekne upravene. Uz sa tesim, aj ked sa mi tiez nepaci, ze sa pilnikuje pred aplikaciou gelovych nechtov cely povrch nechtu, tie moje vyzerali po odlepeni nechtov dost oskrete a mali tendenciu sa lamat, kedze boli stencene kvoli zbruseniu. Nedavam si ich casto, takze ich obetujem a budem sa snazit zit zdravsie, aby to s gelovymi pekne zniesli...Akrylove som neskusala, mozno niekedy...Drzte sa a nebojte sa to skusit...papap
no ja si myslim, že každy nechtovy dizajner si presadzuje a chvali to čo robi on. OK ale tu ide o nechty,kt. xe mat človek pekneň,upravene.To je tiež ok.Mala som gelove, kt. mi ZNIČILI moje.Takže zaleži od kvality a podobne.Dnes mam akryl.-vobec nežlkne krasne vonaju a su pevne take krasne nechty ako teraz som nikdy nemala!!!