Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Ahojte kocky. Prosim napiste mi presny postup pri modelacii gelovych nechtov na moj mail sunny87@centrum.sk. Dakujem pekne. Papa
Ahojte. Mne sa vždy veľmi páčili dlhé nechty, ale keď mi aj dorástli, vždy sa niektorý zlomil a bolo po paráde.
Na Vianoce som od muža dostala nechtové "štúdio" na gélové nechty aj s DVD, aby som si ich vedela urobiť. Hovoria tam, že cca po 3 týždňoch treba doplniť gél na vyrastený nechet a cca po troch mesiacoch by sa mali celé "vymeniť". Mne sa hneď na druhý deň jeden odlepil, druhý zlomil... tak som ich prerábala tiež nie s veľkým úspechom. Do tretice som to zvládla. Teraz mám druhý týždeň nechty dlhé a robím s nimi všetko možné aj nemožné. Som veľmi spokojná.
Aby nezmenili farbu majú sa pred lakovaním natrieť bezfarebným lakom. Umývať riad a prať by ste mali v rukaviciach (ale to ja neviem)..., každý deň aspoň raz treba ruky nakrémovať...
Jedinú údržbu, ktorú robím je, že raz za tri dni ich prelakujem bezfarebným lakom. Takže sa neolupujú ani nič podobné.
Švagriná chodí na akrylové a tiež je spokojná.
kaika vsetky produkty na nechty manikuru pedikuru najdes na www.trobon.org
vsetky produkty na nechty najdete na stranke www.trobon.org tam mas uplne vsetko a vsetky znacky
ssmojminko asi podla seba sudim teba!!!No pokial si bola tela ty neurazaj ostatnych.Mam gelove nechty a robim vo vyrobe na montaznej linke.No a predstav si nenarazam!!!!!!
ahojte baby, keby ste mali zaujem o kupo produktov na gelove al. akryl nechty tak na www.trobon.org
mila ssmojminko...ja som tiež mala gelove nechty a nehnevaj sa neviem prečo tu niekoho uražaš ked ja som nebola žiadne tela kt. by naražalo do stien a tiež som sa starala o domacnost a nevydržali tak čo?!vieš čo zaleži aj od kvality prace a materialu a niekomu skratka gelove nesadnu a samozrejme že ked si ich robiš sama si ich spraviš čo najlepšie a tak ako treba ale niekomu nejakemu dizajnerovi to je niekedy jedno ako to spravi lebo su to neni jeho nechty a mam s tym osobne skusenosti. Takže keby som si ich mala znova dat VELMI POROZMYSLAM alebo si ich nedam radšej VOBEC. takže ber ohlad že su tu ludia,kt. maju s nimi dobre skusenosti ale aj zle. a myslim si že tato stranka je pre všetkych...kt. to zaujima
Vedel by mi niekto poradit aky material je na gelove nechty najlepsi? Dakujem