Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
dakujem ti za radu hned to idem vyskusat :-)
ahoj kocky mam gelove nechty a mam problem strasne sa mi dava spina na moje vlastne nechty a neviem ako to mam vycistit vyzera to hrozne...pomozte mi prosim
ahojte kocky,
troska som prekvapena, ked som si precitala postup roboty pri jelovych nechtoch. nerobim ich dva dni a moje zakaznicky nemaju problem ani s prilnavostou,pukanim a ani tvarom, pritom na podkladovy gel ktoreho vrstva je len ako keby ste prelakovali bezfarebnym lakom robim nanasam uz len gel, ktory ma po medalacii vysledny efekt. ziadne dalsie pilenie a doplnovanie novou vrstvou. po vytvrdnuti je pekne leskly. ked vyrastaju vobec nie je vidno prechod...
Môžte ho upraviť a opäť dať do UV lampy.Ak už vyzerá tak, ako má zotrite čističom gélu povrch nechta.A môžte začať s pilníkovaním!Najskôr upravte dlžku a šírku nechty a potom ho opilníkujte celý, ale tak aby vám ten C oblúk ostal.Snažte sa, aby špičky nechtov boli úzke a nie široké.Ked má nechet požadovaný tvar, ryhy po pilníkovaní zjemnite blokom.
Na prírodný nechet naneste prípravok na prilnavosť, je to bud Bonder, alebo Primer a dajte na minútku do UVlampy.A začínate nanášať gél...od korena ku špičke a na mieste, kde ste brúsili prechod sa snažte naniesť najviac gélu, vytvoriť tzv. C oblúk!!!To mieste je dosť kritické.Následne dajte vytvrdnúť do lampy na 2 minúty.Ak nechet nemá požadovaný tvar, disperzný film nezotierajte!
Po uprave kožičky, si nechet zmatnite pomocou pilníka v smere od korena nechty ku špičke. Nalepte konkrétny typ, ak vám nesedí, tak si ho skrátte gilotínkou.Tak, aby bol zalepený v strede prírod.nechta. Prechod zbrúste a takisto aj špičku do stratena, pozor, aby ste nepilníkovali aj prírod.nechet!