Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

inka69

ahoj dailala:)
kup si kyselinu citronovu (sacok ako vanilkovy cukor) nasyp si ju pod nechtik a zubnou kefkou s trosinkou vody ich krasne vycistis:))

dalilala

ahoj kocky mam gelove nechty a mam problem strasne sa mi dava spina na moje vlastne nechty a neviem ako to mam vycistit vyzera to hrozne...pomozte mi prosim

inka69

ahojte kocky,
troska som prekvapena, ked som si precitala postup roboty pri jelovych nechtoch. nerobim ich dva dni a moje zakaznicky nemaju problem ani s prilnavostou,pukanim a ani tvarom, pritom na podkladovy gel ktoreho vrstva je len ako keby ste prelakovali bezfarebnym lakom robim nanasam uz len gel, ktory ma po medalacii vysledny efekt. ziadne dalsie pilenie a doplnovanie novou vrstvou. po vytvrdnuti je pekne leskly. ked vyrastaju vobec nie je vidno prechod...

ivča

Ahoj lateska...materiál na nechty nájdeš na ktorejkoľvek stránke, ked si dáš vyhľadať nechtové shopy, tak sa ti tam zobrazí všetko, čo k tomu potrebuješ!Len nekombinuj základné prípravky s inými!papa

ivča

Tak, aby nezostali žiadne ryhy a takisto aj, aby nezostalo nič pod nechtom!Na koniec sa nanesie finish gél pre lesk a dá sa vytvrdiť na minútku do lampy!To su v skratke gélové nechty!

ivča

Môžte ho upraviť a opäť dať do UV lampy.Ak už vyzerá tak, ako má zotrite čističom gélu povrch nechta.A môžte začať s pilníkovaním!Najskôr upravte dlžku a šírku nechty a potom ho opilníkujte celý, ale tak aby vám ten C oblúk ostal.Snažte sa, aby špičky nechtov boli úzke a nie široké.Ked má nechet požadovaný tvar, ryhy po pilníkovaní zjemnite blokom.

ivča

Na prírodný nechet naneste prípravok na prilnavosť, je to bud Bonder, alebo Primer a dajte na minútku do UVlampy.A začínate nanášať gél...od korena ku špičke a na mieste, kde ste brúsili prechod sa snažte naniesť najviac gélu, vytvoriť tzv. C oblúk!!!To mieste je dosť kritické.Následne dajte vytvrdnúť do lampy na 2 minúty.Ak nechet nemá požadovaný tvar, disperzný film nezotierajte!

ivča

Po uprave kožičky, si nechet zmatnite pomocou pilníka v smere od korena nechty ku špičke. Nalepte konkrétny typ, ak vám nesedí, tak si ho skrátte gilotínkou.Tak, aby bol zalepený v strede prírod.nechta. Prechod zbrúste a takisto aj špičku do stratena, pozor, aby ste nepilníkovali aj prírod.nechet!