Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

hatipitkutka

mozte mi prosim poradit a povedat aky je rozdiel medzi gelovymi a akrylovymi nechtami ? dakujem a ktore su lepsie?

alenka

ahojte neviete mi prosim poradit akym spôsobom mam aplikovat prasok pod gel a ake pomocky mi na to treba. sama si robim gelove nechtiky takze sa pomaly ucim ale vsetko zatial esten neovladam.dakujem

edita

PORADTE MI, PROSIM. DAVALA SOM SI ROBIT GELOVE, POTOM AKRYLOVE NECHTY. TERAZ SI ASI 4.MESIAC ROBIM AKRYLOVE SMA.OD LOZKA SA MI AKOBY ODTAJOVALI-ODLEPVALI. CO ROBIM ZLE? DAVAM VELA PRASKU, CI CO.

inka69

ahoj CICA,
drzim paste nech si spokojna!!!:))ak budu dobre urobene musia ti vydrzat minimalne tri tyzdne, zalezi ako rychlo ti rastu nechty. v priemere sa chodi na dorabku raz za styri tyzdne...
pa

inka69

ahoj CICA,
nemusis vobec nic robit pred nechtikmi, nechtarka si vsetko pripravi ako potrebuje. moje nove kocky maju rovnaky problem ked idu ku mne, ale niekedy narobia viac skody ako osohu..ides na nechtiky, zaplatis si za ne tak nech sa o teba postaraju:))ja si tiez najradsej zakaznicku robim sama od A-Z:))

cica

vedeli by ste mi pomoct.. chystam sa na gelove nechty a chcela by som vediet ci si mam predtym uplne ostrihat nechty? a ako dlho vlastne vydrzia?diky