Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte neviete mi prosim poradit akym spôsobom mam aplikovat prasok pod gel a ake pomocky mi na to treba. sama si robim gelove nechtiky takze sa pomaly ucim ale vsetko zatial esten neovladam.dakujem
PORADTE MI, PROSIM. DAVALA SOM SI ROBIT GELOVE, POTOM AKRYLOVE NECHTY. TERAZ SI ASI 4.MESIAC ROBIM AKRYLOVE SMA.OD LOZKA SA MI AKOBY ODTAJOVALI-ODLEPVALI. CO ROBIM ZLE? DAVAM VELA PRASKU, CI CO.
dakujem inka69 :)) uz sa dopredu tesim :))
ahoj CICA,
nemusis vobec nic robit pred nechtikmi, nechtarka si vsetko pripravi ako potrebuje. moje nove kocky maju rovnaky problem ked idu ku mne, ale niekedy narobia viac skody ako osohu..ides na nechtiky, zaplatis si za ne tak nech sa o teba postaraju:))ja si tiez najradsej zakaznicku robim sama od A-Z:))
vedeli by ste mi pomoct.. chystam sa na gelove nechty a chcela by som vediet ci si mam predtym uplne ostrihat nechty? a ako dlho vlastne vydrzia?diky
INKA69 - dakujem za radu, nechty vycistene-konecne takze to funguje este raz dakujem a prajem krasny den
jasne dam vediet vecer ked dojdem domov lebo tie nechtiky vyzeraju z druhej strany hrozne!!!