Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

3gabika2

ahojte dievčatá, chcem sa spytat, či by ste mi mohli poslat na moj mail gabikajonasova@gmail.com zoznam veci kt. určite potrebujem ked začínam s gélovými nechtami. chcem si ich sama modelovat, ale neviem uplne vsetko co naozaj potrebujem, napr konkretny typ štetca a tak. vopred vám veľmi pekne dakujem a príjemnu diskusiu prajem

inka69

alenka,
ano, pochopila si to spravne. niekedy som davala najprv pdkladovy a potom biely, ale mala som poci, ze ta linia francuzskej nie je taka pekne ostra, akokeby bola rozpita, alebo ako to nazvat. davamm ho dole az pri dorabke, kedy vzdy davam dole vsetok gel, tym sa ti nestane, ze po dvoch dorabkach mas nechty hrube...

alenka

dakujem za radu. dufam ze som to spravne pochopila ze ten biely gel davas na opracovany typ na ktorom nebol este aplikovany gel. a ako je to potom s jej doplnanim alebo v pripade ze ju chcem odstranit?

inka69

ahoj ALENKA,
ja robim francuzsku bielym gelom na opracovany typ, ked sa ti nepodari jednoducho ju stries odmastovacom.striedam ruky, takze tvrdne priebezne. ked mam obidve ruky hotove, jemnunko prebehnem podkladovym gelom ( je to len vrstvicka ako keby si ich jemne prelakovala, robim to kvoli dobrej prilnavosti vrchneho gelu) na minutku do lampy a uz potom dam len vrchny gel lde modelujem aj tvar. na styri minutky do lampy, odmastis a si hotova:))

inka69

ahoj COKY 77,
ja som ich kupila v ASTRA NAILS najdes si ich aj na internete. si uz kolko stali, ale nebola to nejaka horibilna polozka...

alenka

neviete mi niekto poradit postup ako sa robí permanentná francúzska manikúra na gelových nechtoch s bielym gelom? ci sa biely gel nanasa uz na hotové gelové nechty alebo ako to je? prosím pradte

coky77

cauko,prosim vas neviete niekto kde by sa dali zohnat nalepovacie nechty ale na nohy?a kolko by asi tak priblizne stali?

lole

Rozdiel je v materialy. Pri gelovych sa gel nanasa na umely typ, potom sa nechava zaschnut v specialnej lampe.Pri akrylovych na šablonu a nechava sa volne zaschnut. Gelove drzia lepsie, su pruznejsie takze sa lamu menej pri naraze. Akrylove su vsak na pohlad krajsie, lesklejsie, zavisi aj od nechtarky aka je sikovna.. :-)