Gélové nechty - výhody a nedostatky

lucikkka

pre Evicku: ja som si tiez dala urobit gelove nechty, ale stacilo. Hrozne mi to znicilo moje nechty. Tie gelove mam dolu uz asi dva mesiace a moje nechty nemozem dat stale do poriadku.
Ono je to pekne ale viac by som si to nedalala.

lanana

Ahojte, pozná niektoniekoho v Prešove čo robí gelové nechty pekne a lacno? Asi tak do 400SK maximálne? Poradíte mi?

ivanka05

kto ma zaujem urobit si kurz modelaze nechtov v PRESOVE, nech so ozve. Mam kontakt na jeden institut, ktory je ochotny prist do PO, len musi byt minimalne 10 zaujemcov.

kacenka097

ahojte slečny..:) chcela by som si zacat sama tvarovat nechty gelom.. mozte mi poslat na moj mail kacenka097@azet.sk ako na to, a co budem potrebovat, napriklad ake stetce a kde sa daja doobjednat gel... dakujem vam pekne...

edita

urobim vam akrylove nechty za super cenu (1/2), malovanie,zdobenie a fr.man. v cene. pridem aj k vam domov, ak ste v okoli SB.

ivka134

Ahojte! Chcela by som si dat gelove nechty, avsak moj necht ja nalomeny priblizne v 3/4 od lozka. Chcem sa spytat, ci sa na to mozu robit gelove nechty, ci tam nehrozi nejaka infekcia, ked to nebude \"dychat\".