Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojky,kočky.Chcela by som sa spýtať neakej baby,kt.má skúsenosti s robením gelových nechtov o správny postup.Ako sa to správne robí.A aké prípravky a gely sa používajú.Aký je rozdiel medzi jednof. a dvojfáz.gelom.A kedy sa dáva podkladový gél,a stavebný,Dakujem
Ahojte, ak pouzivate gelove nechty, treba sa viac starat o ich vyzivu, regeneraciu. Vyskusajte specialny kolagenovy gel Collagen Beauty Black, viac info na
www.collagen-beauty.sk
Ahojte hladam nechtarku z Kosic, ktora by mi robila gelove nechty. Na cene nezalezi, hladam kvalitu. naomie@pokec.sk
mariana: urobila si vseto, co treba pred nalepenim typov? nechty treba prepilovat /zdrsnit/a naniest pripravok urceny na odmastenie, dezinfekciu nechtu a na prilnutie gelu na prir.necht. az potom nalepis na svoj kratky necht /na spicku/ umely typ, este raz prebtusis a zarovnas pripadne nerovnosti az potom nanasas gel.
lanana: keby vas na nechty bolo viac /2/ dohodli by sme sa aj na nizzsej cene.
lanana: ja ti ich urobim za 350.- a doplnim za 200.- ak chces, nechaj mi na seba tel.c. maj sa.