Gélové nechty - výhody a nedostatky

fufina

ahojky,kočky.Chcela by som sa spýtať neakej baby,kt.má skúsenosti s robením gelových nechtov o správny postup.Ako sa to správne robí.A aké prípravky a gely sa používajú.Aký je rozdiel medzi jednof. a dvojfáz.gelom.A kedy sa dáva podkladový gél,a stavebný,Dakujem

collagen beauty

Ahojte, ak pouzivate gelove nechty, treba sa viac starat o ich vyzivu, regeneraciu. Vyskusajte specialny kolagenovy gel Collagen Beauty Black, viac info na
www.collagen-beauty.sk

mariana

urobila som vsetko ako si napisala,ale aj tak sa tie nechty stiepu,tak neviem ci je to tym,ze este nemam prax..robim nieco zle pri tom nalepovani.ako keby mi to na tom nechte nesedelo alebo co..potom pritlacim a asi vtedy pukne.

božena

Ahojte žienky, prosím o radu, chcela by som sa pustiť do podnikania"nechtove študio" ale neviem ako na to poradí mi niekto? Ešte som to totiž neskusila a prosila by som aj odporučanie na niejake zaškolenie, oblasť Sobrance al. Michalovce. Ďakujem..bodkaj@post.sk

lovel

Ahojte hladam nechtarku z Kosic, ktora by mi robila gelove nechty. Na cene nezalezi, hladam kvalitu. naomie@pokec.sk

edita

mariana: urobila si vseto, co treba pred nalepenim typov? nechty treba prepilovat /zdrsnit/a naniest pripravok urceny na odmastenie, dezinfekciu nechtu a na prilnutie gelu na prir.necht. az potom nalepis na svoj kratky necht /na spicku/ umely typ, este raz prebtusis a zarovnas pripadne nerovnosti az potom nanasas gel.

mariana

zacala som robit gelove nechty a akosi nsa mi nedari.mam problem nechty nalepit bez toho aby sa mi neurobili bubliny a este sa mi tie nechty stiepu a potom uplne zlomia.uvitam kazdu radu,som uplny zaciatocnik.nechty po dokonceni vyzeraju pekne,ale nevydrzia.