Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
maculke- ahoj,ja som si u vas tiez robila kurz a bola som spokojna.mam jeden problem.ak robim fr.na 1gel tak sa mi ta linia ako keby rozpila.teraz ju robim hned na prebruseny tip a je to dobre.ty si nam ukazovala ale vytvorenie linie nakoniec stetcom.vtedy je ta linia pekna ostra.mne to tak nejde.ten stetec je suchy alebo utrty cisticom ,teda vlhky.kde robim chybu ked sa mi to tymto sposobom vzdy rozmaze.vdaka za radu
vo stvrtok som si bola dat spravit gelove nechty a dnes ich uz mam ako po 2 tyzdnoch...Okolo sa mi akokeby zacal odlupovat gel a robia sa mi nieco ako bublinky a aj na nechtoch mam mam male bublinky...Mam to ist reklamovat?
pes: urcite ich reklamuj!
Ahojte - chcem sa spytat ake su priciny robenia sa bubliniek pod gelovymi nechtami a ci je mozne uplatnit reklamaciu.
mariana: skus si ich dat urovit v studiu u nechtarky a uvidis, ci to bude lepsie a odpozeras postup.