Gélové nechty - výhody a nedostatky

nikuska002

make-up:
ee ja nie som z bratislavy,byvam pri trnave....
mia:
palit to moze aj ked ma zena pred menstruaciou alebo pocas,zalezi od citlivosti nechtov taktiez

ivča

Ahoj mia...v tej lampe to páli bud preto, lebo máš veľmi prebrúsený prechod a tým pádom aj svoj nechet, alebo máš nanesebú iba tenkú vrstvu gélu, čo je chyba!Ked ťa to bude páliť, tak si vyber prst na chvíľu von z lampy a pofúkaj, ale ho v lampe trošku pritlač!

ivča

Ahoj Flaminga...to že sú gélové nechty lepkavé, ked ich vytiahneš z lampy je úplne normálna vec, je to disperzný film, ktorý potom utieraš do cleaneru.

ivča

Ahoj Božena...pokiaľ chceš pracovať s trojfázovým gélom, tak si pýtaj taký,sú to vlastne 3 gély, ale aj jednofázový je dobrý, má takú istú kvalitu, akurát, že je to jeden gél.Aj ja požívam jednofázový od Expa nails.

božena

Prosííííííím poradte mi, používam UV gel EUROgel EG30 jednofazový odporucili mi ho na vsetky fázy, je to správne??Ak nie poradte mi ake maju nasledovať po sebe, alebo aky je vhodny na vsetky fazy....Nechtiky po 2 tyz odpadli....bodkaj@post.sk

nikuska002

gel ma byt lepkavy...ono si to pod tou lampou potiahne len tolko gelu co chce a ostatne odmasnic (utries prec)to je nadbytocny gel....nemozes cakat ze ked tie nechty z lampy vytiahnes budu suche

nikuska002

ahojte baby,takze postup pri trojfazovych nechtoch je takyto:
umyjeme ruky(aj zakaznicke aj sebe)
zdezinfikujeme ich
zatlacime kozicku pomarancovym drievkom
nechty zabrusime pilnikom
zdrsnime povrch nechtu pilnikom
vyberieme vhodny typ
nanesieme nan lepidlo len kvapku a nalepime
poskracujeme gilotinou
drsnym pilnikom zabrusime typ a najma prechod aby nebol hrbolcek
nechty odmasnime
na prirodnu cast nanesieme kvapku primeru
dame podkladovy gel
do uv lampy na 2min
nanesieme bielu spicku
do uv lampy na 4min
odmasnime
zarovname a vybrusime do pozadovaneho tvaru
odmasnime
nanasame top gel
do uv lampy 2min
odmasnime
prelakujeme priesvitnym lakom
dame olejcek na kozicku

to je vsetko...ale aj tak si nemyslim ze je vhodne robit nechty bez kurzu asi vam to vela nepovie,ale zasa urcite to niekomu sikovnemu pojde :)))drzim palce:)

veronika88

3gabika2
no ja pouzivam gel 3 v 1 pink tiez ale problem je v tom ze ja nemozem zmenit ziadny produkt pretoze to mozem robit iba s ich produktami a uz som vyskusala snad vsetko a stale nic tak som s toho nervozna to je proste tak... musim to dorobit nejako a netusim ako no uvidime keby ta este napadol nejaky dovod preco sa to deje tak daj vediet

flaminga

Mozem sa este opyat ci nahoou neviete cim to bude ze aj ked necham nechty dost dlho pod UV lampov tak gel je potom taky lepkavy?Dakujem flaminga18@azet.sk