Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
cauko prosim vas neviete kde by sa dali zohnat umele nechty ale na nohy,,,alebo neda sa to objednat cez net?ja som to uz vselikde hladala a surne by som take nieco potrebovala,,,,,,,,
3gabika2 dakujem za pomoc.
zaira
ani nevrav, ja som si raz tak zničila nechty, že zo stredu nechta mi vytekala krv, obrúsila som si lep až som prebrúsila vlastný necht, dlho trvalo kým sa to zahojilo, dovtedy som si len lepila umelé nechty s lepom, ktorý vraj neublíži, ha ha, jasné, odvtedy len gélové a moje ostali pevnejšie a krajšie, ani také žltkasté sú neni, ale nevymením ich za gélové :D
máte niekto skúsenosti s gélovými nechtami aj na nohách? kamoška to má,je to veľmi pekné, ale moja nechtárka to nerobí, aké s tým máte skúsenosti?
bohuzial ja som uz nemala cas ist k nechtovej dizajnerke. viem, ze takyto postup nie je stastny a vobec to nebola otazka penazi, ale casova tiesen. teraz mam nechty v strasnom stave. ale co je este horsie, kedze vlastne nechty som si velmi vystrihala aby mi neprecnievali, lebo tie nove som si kupila radsej male, dlhe sa mi uz nepacia, tak sa mi nalepilo lepidlo aj na pokozku. odtrhla som to aj s tou pokozkou, mam tam hrozne rany a boli ma to. skoro nic nemozem robit. neviem, co s tym.
zaria
vidiš, takto to dopadne ked niekto na sebe chce šetriť a kúpi si nechty za stovku! nechcem ťa kritizovať, ale pokial si si to lepila sekund. lepidlom, tak si to budes musiet jemne papierovim pilnikom opilnikovat, pozor, treba velmi jemne, ale takto tvoj nechet ostane drsný, alebo chod k nejakej nechtovej dizajnerke, nech ti s tym niečo spravi. pozor na lepenie umelých nechtov, pretoze ak použijes sekundové lepidlo, moze ti to neskutočne poškodiť tvoj vlastný nechet!!!
ahojte! potrebujem poradit. dnes som mala prvykrat nalepene umele nechty z drogerie dm. potrebovala som ich na jednu prilezitost, ale uz som si ich aj odlepila, lebo mi strasne zavadzali. lenze teraz mam moje nechty cele zababrane od toho lepidla a nejde to nicim dole, ani odlakovacom. vyzera to strasne, co mam s tym robit??? pomoc!!! dakujem za radu.
to pálenia môže vzniknúť nie len pri prebrúsení ale je to aj tipom samotného gelu.. a práve naopak väčšia vrstva páli a to preto že gel obsahuje fotoinicator (molekuly reagujú na UV žiarenie)a pri polymerizacii do seba vrážaju a vtedy to páli... tak nás to aspň učili...a naozja stačí zatlačiť prstom a potom to už nepáli