Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
veronika88
neviem aky davas vrchny gel, ale pokial dobre vymodelujes modelovacim gelom tak uz zbrusovat nemusis a mas spravny tvar aj lesk, ja pouzivam Pink a ten aj ked by si zbrusila a znova na tenko naniesla tak je hladky. zrejme na poslednu vrstvu davas zly gel, lebo sa ti nezleje do tych zbrusenych časti, a je to potom vidno. skus iny gel, alebo uz priamo vymodelovat nechet a mas pokoj
Ahoj Bozena a ostatne ktore chcete nejaku lacnejsiu manikuru. Ja som si uz par veci kupila z ebay (www.ebay.co.uk)a/ zatial som s tym spokojna, tak to skuste aj vy. Sice mi este neprisla posledna zasielka ale nejaky cas im to potrva - niekedy az 3 tyzdne, predsa len to ide z Hon Kongu alebo tak podobne (zalezi od koho kupite). Treba vam na to len zariadit si pay pal a mozete nakupovat a pritom sa ani nehnut z domu. A co sa tyka nechtoveho priemyslu tak tam toho je neurekom. Papa
3gabika2
ahoj ja prave robim kurz na gelove nechty doma som prave v anglicku .. je to ako samostudium iba sa chcem spytat ci sa ti stalo ze po prepilnikovanimodelujucej vrstvy teda druhej a po naneseni tretej krycej tenkej vrstvy a po vytvrdeni v lampe ked s toho utriest tu lepkavaost ci si tam stale mala akoby ten spilnikovany povrch akoby sa my vytvrdila iba cast toho gelu ako iba take pruzky tak neviem... ale mam to tam taky cas ako pisu tak neviem ci este dlhsie alebo viac gelu?
3gabika2
a preco to vlasne pali? ta lampa je horuca, alebo to ze je ten necht taky spileny, citlivy?
napíš odkiaľ si maruška :D
ahojte baby,hlavne nechtove dizajnerky,prave som zacala s modelovanim gelovych nechtov,som tesne po kurze a chcela by som sa spytat podla vasich skusenosti,vyrobky akej znacky su najlepsie???neviem co si mam nakupit ani akej znacky??? aby boli vazne kvalitne....mozete mi poslat aj mail rozpisu co treba ?? dakujeeeeem velmi pekne
mia
neviem o tom, že by nechty boleli 2dni po modeláži... nechty možu páliť, ked sa gel dáva vytvrdit do lampy, ale aj to je len par sekund... zalezi od toho ako mas citlive nechtové lôžko, teba napr nemusia ani palit, ja ked si robim sama nechty, tak ma palia, ale ja mam citlive, takze je to individuálne, no aby ta boleli nechty 2dni, to nie, to by ti nechtárka musela prepíliť tvoj vlastný necht, no baba kt absolvovala nejaky ten kurz, tej sa to určite nestane